Suriname CvjL SFiB

4x4 editie

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

 

Voor mensen die graag bezig zijn met hun persoonlijke groei én wel houden van een heftig avontuur heeft Special Forces in Business nu een buitenkans !

In 2019 organiseren wij 3 keer "De coachingsreis van je leven 4x4 Editie".

Denk hierbij aan alle coaching en dus ontwikkelingsmogelijkheden zoals je wellicht al kent van onze hike editie in Noorwegen maar dan:

- In een ruiger en nog meer verlaten gebied. De locatie is namelijk IJSLAND

- Grote kans op extreme weersomstandigheden. Niet voor koukleumen en mensen die bang zijn om nat te worden (of juist wel :-)

- Minder lopen, meer rijden (ook in slecht terrein dus misschien ook meer graven, duwen en tot je navel in de blubber staan :-)

- Genieten van veel highlights op IJsland zoals gletsjers, hotsprings, watervallen, geijsers en eindeloze vlaktes, verlaten stranden en venijnige bergen/vulkanen.

- Er wordt minder voor je geregeld en dus veel meer survival/bushcraft elementen.

- Grote kans op het aanschouwen van het Noorderlicht, temeer we ook echt buiten slapen.

- Afsluitende (feest)avond in het bizar gezellige Reykjavik.

 

Schema 9-daagse coachingsreis

Dag 1      

De vlucht van Amsterdam naar Reykjavik om daar de 4x4 op te halen en gereed te maken voor de trip. We slapen de eerste nacht ook al gelijk outdoor.

Dag 2 t/m 8  

Een 4x4 rit over magisch IJsland. Deze meerdaagse route voert langs talloze highlights zoals gletsjers, geijsers, vulkanen, watervallen, heetwaterbronnen en andere bijzondere plekjes. De hele route leent zich uitermate goed voor alle verschillende coachingsonderdelen (gesprekken en activiteiten). Tijdens deze reis zullen we uiteraard terreinrijden maar ook diverse hikes maken. Op de laatste (zaterdag)avond gaan we naar Reykjavik om daar 's avonds het bruisende nachtleven in te gaan. Dit is echter facultatief en op eigen kosten. Als je kiest voor bijkomen van de reis in een hotel o.i.d. overigens ook.

Dag 9

Na je laatste drankje in een bar/club stappen we gelijk in de taxi naar de luchthaven en vliegen we terug naar Amsterdam waar je 's ochtends aankomt.

Wat je verder moet weten ?

Net als bij de reguliere coachingsreis in Noorwegen houden wij een intakegesprek, krijg je een online vragenlijst, stellen we een coachingsplan op, houden we een deelnemersbijeenkomst en volgt er na afloop een evaluatiegesprek. Kortom: qua coaching is het hetzelfde aanbod alleen is de locatie en de activiteiten écht anders. Oh ja, en het is 1 dag langer en we bieden deze reis aan voor hetzelfde bedrag: € 3.327,50Maar als je boekt vóór 1 maart 2019 kan je deze reis maken voor slechts € 3.000,-. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. Vliegtickets, huurauto's, gebruik outdoor materiaal, eten, drinken en overnachtingen zijn eveneens inbegrepen.

 

Minimale deelname: 8 personen 

Maximale deelname: 15 personen

Let wel: het bezit van een geldig B-rijbewijs is in ieder geval verplicht om te mogen rijden, niet per se voor deelname aan de reis. 

Aanmelden voor deze reis kan door te gaan naar http://www.decoachingsreisvanjeleven.nl/reis-boeken en daar te kiezen voor de 4x4 Editie

 Iceland Edelmannen impression 0013

In overleg en voor complete groepen zijn alternatieve reisdata mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

"Sometimes you'll find yourself in the wilderness and sometimes in the wilderness you'll find yourself."

De coachingsreis van je leven is een dienst van Special Forces in Business B.V. Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89