Suriname CvjL SFiB

Benodigdheden

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Kleding

Om een reis als deze te kunnen maken dien je als deelnemer over geschikte outdoor kleding te beschikken. Denk hierbij aan comfortabele (outdoor)broeken die snel drogen, (thermo)shirts voor een goede onderlaag, een goede jas die winddicht is en relatief snel droogt, regenkleding, (sport)ondergoed, goede wandelsokken en iets voor op je hoofd (muts, pet, etc.). Het weer in Noorwegen kan snel omslaan en je dient er rekening te houden met een of meerdere dagen guur en/of nat weer. De juiste kleding helpt enorm om je goed te beschermen tegen de elementen en je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Wij geven je enkele weken voor vertrek een inpaklijst en adviseren je graag over de kleding die je mee wilt nemen of eventuele aankopen die je nog wil doen.

Schoeisel

Goed schoeisel is van essentieel belang om je goed en comfortabel te kunnen verplaatsen door het ruige terrein. Onze ervaring leert dat bergschoenen klasse C (klasse B/C kan eventueel ook) noodzakelijk zijn. Het is verstandig om ook een paar sportschoenen mee te nemen maar die zijn primair bedoeld voor de heen- en terugreis, de avonduren en de statische momenten. Door de bergen lopen op sportschoenen is absoluut niet aan te raden. Naast goed schoeisel helpt het zeker als je een paar gaiters of gamaschen hebt. Deze helpen enorm om te voorkomen dat je kleine steentjes in je schoen krijgt tijdens het lopen en daarnaast zorgen ze ervoor dat je niet gelijk natte voeten krijgt als je door plassen of beekjes loopt. Ook m.b.t. het schoeisel geldt dat wij je graag adviseren.

Materialen

Om een week lang in de vrije natuur te kunnen (over)leven heb je natuurlijk een heleboel outdoor materialen nodig. In principe krijg je van ons een rugzak, tent (voor 2 personen), een slaapmatje, een slaapzak en een waterdichte hoes voor om je slaapzak. Ook zaken als pannetje, brander en andere kleine materialen stellen wij je ter beschikking. Uiteraard ben je vrij om eigen materialen mee te nemen. Het is dan goed om met ons te overleggen wat je zelf mee wil nemen. Zaken als zakmes, zaklamp/headlight, en andere handige gadgets zul je zelf moeten verzorgen. Alle benodigde materialen die je zelf mee moet nemen staan op de eerder genoemde inpaklijst.

 

"Sometimes you'll find yourself in the wilderness and sometimes in the wilderness you'll find yourself."

De coachingsreis van je leven is een dienst van Special Forces in Business B.V. Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89