Suriname CvjL SFiB

De relatiereis van je leven

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Finland, Kolovesi Nationaal Park - 14 t/m 21 sept 2018

Naast de coachingsreis van je leven komt dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. met een geheel nieuwe outdoor coachingsreis, speciaal voor stellen:

DE RELATIEREIS VAN JE LEVEN

Zitten jullie samen in hetzelfde schuitje maar lijken de koers en snelheid niet meer aan te sluiten op de eigen of gezamenlijke doelen? Is de communicatie en (daardoor) de samenwerking moeizaam en dobberen jullie maar wat rond op de vijver des levens? Willen jullie leren wat thema's als contact, hechting en intimiteit kunnen betekenen voor jezelf en je partner? Heb jij de behoefte om de boot niet te missen?

In het najaar van 2018 kunnen stellen mee met een fantastische reis per 2-persoonskano door het Finse Kolovesi Nationaal Park. Een schitterend gebied met talloze onbewoonde eilanden en prachtige flora & fauna. Ultiem geschikt voor deze reis. De reis zal begeleid worden door een team van onze coaches die gespecialiseerd zijn in alle relevante thema's behorende bij een relatiereis.

De prijs voor deze reis is € 5.750,- In deze prijs zijn de navolgende zaken inbegrepen:
- vluchten Amsterdam- Helsinki v.v.
- alle lokale transporten (w.o. 4x4 rit in het nationaal park)
- eten & drinken gedurende de outdoor reis
- gebruikmaking van alle materialen (inclusief 2-persoons kano)
- een uitgebreid intakegesprek voorafgaand aan de reis
- een evaluatiegesprek enkele weken na afloop van de reis
- een online assessment
- een deelnemersbijeenkomst
- een kanocursus incl. bijbehorende veiligheidsprocedures.

Heb jij interesse om samen met je partner deze reis te maken? Mail dan je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en dan houden wij je op de hoogte. 

Direct voor jou en je partner reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Verandering is altijd mogelijk, punt!

*Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW*

 

 

"Sometimes you'll find yourself in the wilderness and sometimes in the wilderness you'll find yourself."

De coachingsreis van je leven is een dienst van Special Forces in Business B.V. Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89