Suriname CvjL SFiB

Deelnemers

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Deze reis is voor iedereen die op zoek is naar ontwikkeling van zichzelf. Dat klinkt natuurlijk heel algemeen en zo is het ook precies bedoeld. Echter iedereen is uniek en leeft zijn of haar eigen verhaal. We hebben allemaal een specifiek verleden, hebben te maken met een sterk persoonsgebonden heden maar ook hebben we geheel eigen vragen, behoeftes en ambities voor de toekomst.

Deze coachingsreis staat open voor jou als je op zoek bent naar groei in zelf leiderschap en effectiviteit. Wij  helpen jou om, met heden en verleden als bagage, een goed pad voor de toekomst uit te stippelen.

Hoewel we een week lang met een groep op pad gaan, is er heel veel ruimte voor het individu en voor persoonlijke coaching. Het maakt dus ook niet uit in welke fase van je leven jij je bevindt en welke specifieke coachingsdoelen je hebt. Ons team van coaches zal specifiek met jou aan de slag gaan. Dit begint overigens al ruim voordat we samen op reis gaan. Na opgave volgt er een persoonlijk intake waarin wij jou de gelegenheid geven om te vertellen waarom jij je hebt aangemeld voor deze reis. Tevens zullen wij, samen met jou, een assessment (analyse) maken van de coachingsbehoefte om daarna een gericht plan op te stellen. Met dit plan stap je in het vliegtuig naar Noorwegen en dan begint de échte reis.

Je zult merken dat gedurende de reis het plan aan verandering onderhevig zal zijn. Doordat we dagenlang zeer intensief met elkaar in gesprek zijn zal zowel het beeld van heden en verleden veranderen en daarmee, het beeld voor de toekomst en de route die je wilt volgen. Mensgroei is immers geen geasfalteerde snelweg die in één rechte lijn naar een vooraf helder zichtbaar einddoel leidt. Vaak is het oriënteren in lastig terrein, moet je obstakels overwinnen en soms zul je ook van koers veranderen om je doel te bereiken. Tegenslagen overwinnen, successen vieren en onderweg hulp vragen én krijgen van gidsen; het zit allemaal in deze reis.

Het is niet nodig om op voorhand ervaring met training & coaching te hebben. Wij begeleiden je met onze kennis en ervaring door het hele proces. Hierin heb jij overigens altijd volledige vrijheid om over jezelf te beslissen. Niets moet, veel mag. Uiteraard zorgen wij er wel voor dat jij veilig en gezond zult aankomen op de bestemming en waarborgen wij tevens een veilige en vertrouwde omgeving voor alle gesprekken die wij voeren. Indien je al wel ervaring hebt met training & coaching dan is dat natuurlijk ook goed. Graag inventariseren wij dan op voorhand wat je zoal gedaan hebt, daarmee optimaal maatwerk kunnen leveren.

Ten aanzien van de fysieke gesteldheid geven wij graag mee dat je goed ter been dient te zijn. Het is echter niet nodig dat je een uitermate goede conditie hebt en/of dat je veel ervaring hebt met outdoor activiteiten. Meer hierover bij Voorwaarden.

 

"Sometimes you'll find yourself in the wilderness and sometimes in the wilderness you'll find yourself."

De coachingsreis van je leven is een dienst van Special Forces in Business B.V. Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89