Suriname CvjL SFiB

Extra's

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

 

Als je betaalt voor een reis mag je uiteraard een reis verwachten. Bij ons mag je meer verwachten.

Naast de unieke reis die we niet voor niets 'de coachingsreis van je leven' hebben genoemd zijn de volgende onderdelen inbegrepen:

  • Persoonlijk intakegesprek na aanmelding
  • Uitgebreid online assessment voorafgaand aan de reis
  • Het opstellen, onderhouden en borgen van een coachingsplan
  • Groepsbijeenkomst voorafgaand aan de reis
  • Persoonlijk evaluatiegesprek enkele weken na de reis
  • Persoonlijke begeleiding* voor, tijdens en na de reis
  • Collage foto & videomateriaal van jouw reis

*Deze begeleiding is gericht op de reis en de coaching die tijdens deze reis zal plaatsvinden. Indien er na de reis behoefte is aan ondersteuning bij verdere stappen in de ontwikkeling dan is dat uiteraard mogelijk. Hierbij hanteren wij dan een aangepast tarief voor oud-deelnemers. Het normale tarief is € 125,- p/uur, oud deelnemers krijgen hierop maarliefst 20% korting en betalen dus slechts € 100,- p/uur. Bij dagdelen bieden wij een aantrekkelijke fixed fee aan. Vraag naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

"Sometimes you'll find yourself in the wilderness and sometimes in the wilderness you'll find yourself."

De coachingsreis van je leven is een dienst van Special Forces in Business B.V. Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89