Suriname CvjL SFiB

Kortingsactie

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Early bird actie 2018

Als je vóór 01 januari 2018 boekt voor jouw coachingsreis van je leven in 2018 (ongeacht welke editie), krijg je € 300,- vroegboekkorting. Stuur dus snel een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de navolgende gegevens:

  - Namen voluit zoals vermeld in paspoort of op identiteitskaart

  - Roepnaam

  - Het mobiele telefoonnummer waar je op te bereiken bent

  - Je complete adresgegevens (straat, huisnummer, postcode, woonplaats)

  - Nummer en aard van je ID bewijs (bij voorkeur een kopie van het ID bewijs meezenden)

Zet in het onderwerp "Early Bird Aanmelding + de specifieke reisdata die jij gekozen hebt om mee te gaan"


Member-get-member actie

Als je zelf deelnemer bent (geweest) van de coachingsreis van je leven en tevens een ander aanmeld voor deze reis krijg je eenmalig € 100,- korting op de totale reissom (ook als je gebruik maakt van de early bird actie). Indien je reeds de volledige reissom hebt betaald en daarna iemand aanmeld, krijg je die € 100,- uiteraard retour gestort op je rekening.

Om gebruik te maken van deze member-get-member actie dien je een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de naam van de persoon die jij aanmeld. Deze persoon mag nog niet aangemeld zijn en de persoon in kwestie moet CC staan in jouw e-mail bericht. Dit zodat wij de aanmelding met die persoon kunnen completeren en het zeker is dat de aanmelding via jou is ontvangen.

 

Kjeragbolten

 

"Sometimes you'll find yourself in the wilderness and sometimes in the wilderness you'll find yourself."

De coachingsreis van je leven is een dienst van Special Forces in Business B.V. Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89