Suriname CvjL SFiB

Reisdata

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

 

Voor 2019 hebben we het volgende in ons aanbod:

Overzicht B2I SFiB 2019

Link om de bovenstaande afbeelding te downloaden: Overzicht reizen, trajecten en opleiding SFiB 2019

Download de PDF met alle informatie over het coachingstraject Kern Krachtig Samen: Kern_Krachtig_Samen.pdf

Download de PDF met alle informatie De herstelreis van je leven: De_herstelreis_van_je_leven.pdf

Voor vragen over de diverse reizen en trajecten kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Noot: indien er grote belangstelling is en de bovenstaande reizen (nagenoeg) volgeboekt zijn, kunnen extra reizen verzorgd worden.

In overleg en voor complete groepen zijn alternatieve reisdata mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

"Sometimes you'll find yourself in the wilderness and sometimes in the wilderness you'll find yourself."

De coachingsreis van je leven is een dienst van Special Forces in Business B.V. Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89