Suriname CvjL SFiB

Voorwaarden

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

 

Investering

Deze reis is een investering in je eigen ontwikkeling en bieden wij je aan voor een bedrag van €3.250,-. Inbegrepen zijn:

  • Retour vliegreis naar bestemming (Reykjavik of Stavanger afhankelijk van de reiseditie)
  • Alle lokale transporten / huurauto's
  • Alle maaltijden en dranken ter plaatse (m.u.v. eventuele maaltijden en dranken op de laatste dag te Stavanger of laatste avond/nacht te Reykjavik)
  • Gebruikmaking van beschikbaar gestelde kleding en materialen
  • Alle vergunningen en toegangskaarten ter plaatse
  • Professionele begeleiding door minimaal 3 en maximaal 4 coaches aangevuld met 1 of meerdere begeleiders. E.e.a. afhankelijk van omvang van de groep.
  • Alle zaken zoals genoemd bij Extra's

Betalen in termijnen

Bij reservering dien je binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur 20% van de totale reissom aan te betalen. Vervolgens dient 8 weken voor vertrek 60% van de reissom aanbetaald te zijn. Tot slot dient uiterlijk 1 week voor vertrek de volledige reissom (de resterende 40%) betaald te zijn.

Korting

Momenteel hebben we een bijzonder aantrekkelijke kortingsactie. Ga snel naar de speciale actiepagina voor meer informatie.

Reserveren en annuleren

Je kan je aanmelden voor een reis tot 6 weken voor vertrek mits deze niet volgeboekt is. Iedere reis zal bestaan uit minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Indien zich 5 weken voor vertrek niet het minimale aantal deelnemers heeft aangemeld zal die reis door ons geannuleerd worden en bieden wij de aangemelde deelnemers de mogelijkheid om zich (voor dezelfde prijs) op een van de andere reisdata in te schrijven of men krijgt restitutie van alle reeds betaalde bedragen. Bij annulering door de deelnemer volgt geen restitutie van de reeds betaalde gelden. Je dient hiervoor je reisverzekering aan te spreken.

Fiscaal voordeel en financiering

Er bestaan mogelijkheden om deze reis in het kader van je ontwikkeling fiscaal aftrekbaar te maken. Laat je hierover informeren door je accountant of belastingconsulent. Daarnaast wijzen wij je graag op eventuele mogelijkheden om deze reis in te zetten als ontwikkelinstrument. Hierdoor kan het een onderdeel worden van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), een reintegratietraject of counselling. Op deze wijze kan deze reis wellicht geheel of gedeeltelijk vanuit een extern budget vergoed worden. Wij helpen je graag om dit met werkgever, Gemeente, UWV of andere organisatie bespreekbaar te maken.

Fysieke gesteldheid

Deelnemers dienen goed ter been te zijn en zullen er rekening mee moeten houden dat het terrein soms een pittige klim zal opleveren. Het is zeker niet nodig om over een uitmuntende conditie te beschikken maar aandoeningen aan luchtweg of hart dienen bekend gesteld te worden waarna in overleg bepaald kan worden of deze een belemmering vormen. De coaches beschikken allen over voldoende kracht en conditie om deelnemers te ondersteunen en samen zullen we deze tocht volbrengen. Indien je last hebt van chronische aandoeningen, bepaalde ziektes of gebruik maakt van medicijnen willen wij dat op voorhand weten. Onze coaches en begeleiders beschikken over een gedegen basismedische kennis (w.o. EHBO en reanimatie) en zullen je zo goed mogelijk adviseren en begeleiden. Bij twijfel over de mogelijkheid van deelname is het verstandig om contact met ons op te nemen en nadien je eigen huisarts te raadplegen. De reis in Noorwegen is fysiek iets zwaarder als de reis in IJsland. In Noorwegen zijn er meer kilometers hiking in het programma en soms ook met een wat zwaardere rugzak.

Veiligheid & aansprakelijkheid

Deelname aan deze reis geschiedt geheel op eigen risico en je zult dus een goede zorgverzkering moeten hebben en een reisverzekering die buitensportactiviteiten in het buitenland dekt. Uiteraard is Special Forces in Business verantwoordelijk voor het geven van de juiste instructies, het inzetten van gekwalificeerd personeel en het leveren van geschikt materiaal.

Als je vragen hebt over bovenstaande voorwaarden kan je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

"Sometimes you'll find yourself in the wilderness and sometimes in the wilderness you'll find yourself."

De coachingsreis van je leven is een dienst van Special Forces in Business B.V. Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89