Coachingsreizen - De coachingreis van je leven

Coachingsreizen

Wij zijn dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. Wij nemen mensen mee naar buiten zodat ze sneller en beter bij zichzelf naar binnen kunnen. Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. 

Maak kennis met onze coaches

Tijdens een reis zul je zeer intensief begeleid worden door een team van ervaren coaches. Onze expertise is niet alleen het gidsen in een outdoor omgeving. Het gaat hierbij vooral om onze kennis en ervaring als gids op een reis die je als mens aan het maken bent op weg naar jezelf.

We zullen jou als persoon zo optimaal mogelijk ondersteunen in het behalen van jouw doelen. We zullen eerlijk naar je zijn, we zullen veel van je vragen (maar je tot niets verplichten) en we zullen je vooral de kans geven om de coachingsreis van je leven te maken.

Pascal Michel Vos

Pascal is een recht door zee man. Hij zal je dan ook uitnodigen om je helemaal onder te dompelen in de koude. Juist daar waar je de warmte in jezelf kunt ervaren.

Frank van Aalst

Frank is waar nodig direct en draait nooit om zaken heen, altijd met de zichtbare intentie om je verder te helpen.

Maria Harrabi

Maria beschikt over de benodigde kennis, ervaring, toewijding en liefde om jou goed stil te zetten bij alle grenzen die je tegen komt om van daaruit te onderzoeken welke beweging jij kan, wilt en durft te maken.

Heidy Mezenberg

Met een enorme bagage aan levenservaring en kennis van de materie is Heidy de ideale reisgenoot van iedere deelnemer.

Arie van Ingen

Arie zal samen met jou dieper gaan dan dat je voor mogelijk hield. Als je aangeraakt durft te worden daar waar het (nog) gevoelig is, kan je niet dichter bij het vuur komen dan met Arie.

Mario Bakker

Mario is puur, scherp en toegankelijk. Hij coacht vanuit passie en is intrinsiek gedreven om jou mee te nemen naar jouw fundamenten.

Femke Mooij

Het doel van Femke is om jou te helpen om dichter bij jezelf en de/ jouw natuur te komen. Zo kun je groeien en vinden wat je zoekt.

Maak persoonlijk kennis met ons!

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaching?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380
contact@sfib.nl

Ervaringen van deelnemers

Hieronder vind je ervaringen van oud deelnemers. Hopelijk helpt dit  jou om een beter beeld te krijgen van de impact van onze coaching. Onze missie, visie én belofte is in ieder geval helder: Verandering is altijd mogelijk, punt! En deze oud deelnemers tonen dit aan.

Volgende stap boeking