De coachingsreis van je leven - De coachingreis van je leven

De coachingsreis van je leven

Beschrijving

We nemen je mee naar buiten omdat je daar het beste bij jezelf naar binnen kunt gaan. Je bent immers op pad met dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o.

Het concept is eigenlijk verbazingwekkend simpel: Twee weken lang bewegen, vertragen en verstillen in een werkelijk adembenemend landschap. Prachtige natuur en krachtige coaching komen samen en hoewel je af en toe diep zult moeten gaan, zal je prachtige hoogtepunten en onvergetelijke avonturen beleven.

 

COACHINGSFILOSOFIE

Onze outdoor coaching vind dus plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. We stemmen het ritme van de coaching af op de natuur, de omstandigheden en de behoefte van de groep.

Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

 

 

Beschikbare edities

4 x 4 Editie IJsland

Een tour met terreinwagens waar we meebewegen met de natuur en de weersomstandigheden en op zoek gaan naar de meest onvoorstelbare plekken in IJsland en in jezelf.

Hike editie Zweden

De hike editie is de klassieker van al onze coachingsreizen en met hele goede redenen: met een rugzak hiken door een werkelijk prachtig natuurgebied, de zogeheten Höga Kusten in Zweden.

Eiland editie Zweden

De Zweedse Höga Kusten kent een prachtige natuur met een uniek, tijdens de laatste ijstijd geformeerd, rotsachtig landschap. Langs de schitterende kustlijn liggen talloze onbewoonde eilanden op ons te wachten.

Arctic editie Zweden

Tijdens deze reis mag je rekenen op besneeuwde vlaktes en bergen, bevroren meren, gezellige tipi’s, fantastische vuurplaatsen en heel veel kou.

Maak kennis met onze coaches

Tijdens een reis zul je zeer intensief begeleid worden door een team van ervaren coaches. Onze expertise is niet alleen het gidsen in een outdoor omgeving. Het gaat hierbij vooral om onze kennis en ervaring als gids op een reis die je als mens aan het maken bent op weg naar jezelf.

We zullen jou als persoon zo optimaal mogelijk ondersteunen in het behalen van jouw doelen. We zullen eerlijk naar je zijn, we zullen veel van je vragen (maar je tot niets verplichten) en we zullen je vooral de kans geven om de coachingsreis van je leven te maken.

Pascal Michel Vos

Pascal is een recht door zee man. Hij zal je dan ook uitnodigen om je helemaal onder te dompelen in de koude. Juist daar waar je de warmte in jezelf kunt ervaren.

Maria Harrabi

Maria beschikt over de benodigde kennis, ervaring, toewijding en liefde om jou goed stil te zetten bij alle grenzen die je tegen komt om van daaruit te onderzoeken welke beweging jij kan, wilt en durft te maken.

Heidy Mezenberg

Met een enorme bagage aan levenservaring en kennis van de materie is Heidy de ideale reisgenoot van iedere deelnemer.

Arie van Ingen

Arie zal samen met jou dieper gaan dan dat je voor mogelijk hield. Als je aangeraakt durft te worden daar waar het (nog) gevoelig is, kan je niet dichter bij het vuur komen dan met Arie.

Mario Bakker

Mario is puur, scherp en toegankelijk. Hij coacht vanuit passie en is intrinsiek gedreven om jou mee te nemen naar jouw fundamenten.

Femke Mooij

Het doel van Femke is om jou te helpen om dichter bij jezelf en de/ jouw natuur te komen. Zo kun je groeien en vinden wat je zoekt.

Maak persoonlijk kennis met ons!

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaching?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380
contact@sfib.nl

Ervaringen van deelnemers

Hieronder vind je ervaringen van oud deelnemers. Hopelijk helpt dit  jou om een beter beeld te krijgen van de impact van onze coachingsreis van je leven. Onze missie, visie én belofte is in ieder geval helder: Verandering is altijd mogelijk, punt! En deze oud deelnemers tonen dit aan.

Sfeerimpressie de Coachingsreis van je leven

Beelden zeggen meer dan een duizend woorden. Dus ben je op zoek naar meer beeld en geluid van onze reizen? Bekijk dan onderstaande sfeerimpressies en bezoek ons Youtube kanaal voor nog meer adembenemende video’s.