4×4 Editie - De coachingreis van je leven

4×4 Editie

Met terreinwagens naar onvoorstelbare plekken

We bewegen mee op de natuur en de weersomstandigheden en gaan op zoek naar de meest onvoorstelbare plekken. Zo rauw, ruig en onherbergzaam dat je niet voor mogelijk hield dat je er zou komen. En dat geldt ook voor de plekken in jezelf waar de kansen op échte persoonlijke ontwikkeling verscholen liggen. 

We slapen in tipi’s of (berg)hutten, maar het liefst gewoon buiten onder de sterren. Verder gaan we sowieso ook genieten van veel highlights van de landen die we bezoeken zoals gletsjers, hotsprings, watervallen en geisers.  Afsluitend hebben we een gezellige avond in Reykjavik.

Beschikbare reizen

4x4 Edities
Maak persoonlijk kennis met ons!

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380
contact@sfib.nl

Sfeerimpressie 4x4 editie

Beelden zeggen meer dan een duizend woorden. Dus ben je op zoek naar meer beeld en geluid van onze reizen? Bekijk dan onderstaande sfeerimpressies en bezoek ons Youtube kanaal voor nog meer adembenemende video’s. 

Ervaringen van deelnemers 4x4 editie

Hieronder vind je een selectie van ervaringen van oud deelnemers. Hopelijk helpt dit  jou om een beter beeld te krijgen van de impact van onze coachingsreis van je leven. Onze missie, visie én belofte is in ieder geval helder: Verandering is altijd mogelijk, punt! En deze oud deelnemers tonen dit aan.

Cindy G

De ervaring van Cindy Claessens

Deelneemster van de coachingsreis van je leven – 4×4 editie IJsland november 2023
Lees dit verhaal
Rie Verhoeve

De ervaring van Rianne Verhoeve

Deelneemster van de coachingsreis van je leven – 4×4 editie april 2023
Lees dit verhaal

De ervaring van Miriam

Deelneemster van de Coachingsreis van je Leven – 4×4 editie augustus 2023
Lees dit verhaal

De ervaring van Jean Paul Wijnen

Deelnemer van de coachingsreis van je leven – 4×4 editie april 2023
Lees dit verhaal

Het verhaal van Monique

Monique van Kan is oud-deelneemster van maar liefst 3 verschillende coachingsreizen van Special Forces in Business. Lees hier haar verhaal: Na 3 coachingsreizen van mijn leven; Noorwegen in oktober 2017, IJsland in april 2018 en Suriname in november 2018 ben ik mij gaan beseffen dat ik deze geweldige avonturen en waardevolle reizen nooit had gemaakt...
Lees dit verhaal

Volgende stap boeking