Eiland editie - De coachingreis van je leven

Eiland editie

Langs de schitterende kustlijn van de Zweedse Höga Kusten liggen talloze onbewoonde eilanden op ons te wachten

Deze editie van de coachingsreis van je leven is een nieuwe variant op de welbekende reis. De ontdekking en exploratie van jouw wereld van het denken, voelen en handelen en hoe je daar duurzame en significante verandering in kan bewerkstelligen. Normaliter duurt een editie van de coachingsreis van je leven 10 dagen, deze editie duurt daarentegen 15 dagen.

Hierdoor hebben we wat meer tijd om het proces ten aanzien van de fundamenten van je bestaan gestalte te geven en écht goed in te laten dalen.

Het concept is eigenlijk verbazingwekkend simpel: Twee weken lang bewegen, vertragen en verstillen in een werkelijk prachtig Zweeds landschap. De prachtige natuur en krachtige coaching komen samen en hoewel je af en toe diep zult moeten gaan, zal je prachtige hoogtepunten en onvergetelijke avonturen beleven. We nemen je mee naar buiten omdat je daar het beste bij jezelf naar binnen kunt gaan. Je bent immers op pad met dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o.

Met deze Eiland editie maak je met recht de coachingsreis van je leven en zal je onze missie, visie én belofte ervaren: Verandering is altijd mogelijk, punt!

Beschikbare reizen

Eiland edities
Maak persoonlijk kennis met ons!

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380
contact@sfib.nl

Sfeerimpressie Eiland editie

Beelden zeggen meer dan een duizend woorden. Dus ben je op zoek naar meer beeld en geluid van onze reizen? Bekijk dan onderstaande sfeerimpressies en bezoek ons Youtube kanaal voor nog meer adembenemende video’s. 

Ervaringen van deelnemers

Hieronder vind je een selectie van ervaringen van oud deelnemers. Hopelijk helpt dit  jou om een beter beeld te krijgen van de impact van onze coachingsreis van je leven. Onze missie, visie én belofte is in ieder geval helder: Verandering is altijd mogelijk, punt! En deze oud deelnemers tonen dit aan.

Een anonieme ervaring

Deelneemster van de coachingsreis van je leven – Eiland editie, september 2023
Lees dit verhaal