De ervaring van Jean Paul Wijnen - De coachingreis van je leven

De ervaring van Jean Paul Wijnen

Coachingsreis van je Leven > 4x4 editie > De ervaring van Jean Paul Wijnen

Deelnemer van de coachingsreis van je leven – 4×4 editie april 2023

Bij het wisselen van baan kreeg ik de beschikking over een coachingsbudget. Toen ik op het punt stond het niet te gebruiken (ik had geen idee waarvoor ik het wilde inzetten) kwam de coachingsreis van je leven op mijn pad. 

Het idee van rondtrekkend IJsland ontdekken, enigszins uit mijn comfort zone stappen en het gevoel iets te zoeken maar niet weten waar, maakten dat ik in april 2023 aan de 4×4 editie van de coachingsreis van je leven heb deelgenomen.

Een betere keus had ik niet kunnen maken, kan ik achteraf zeker zeggen.

Door het fantastische landschap van IJsland (die enorme weidsheid in het landschap om je heen geeft zoveel ruimte in je hoofd). En de overweldigende natuur, die je doet beseffen hoe kwetsbaar en afhankelijk je bent, kwamen de aangeboden oefeningen en coaching zo goed tot hun recht. Op dat moment op IJsland was ik mij dat niet eens zo bewust, maar terugkijkend op deze reis realiseer ik mij dat.

De persoonlijke verhalen van de coaches raakten mij en maakten dat diep weggestopte herinneringen weer in mijn bewustzijn kwamen. Dit was soms confronterend, maar altijd veilig en liefdevol. Met de coaches, de prettige groep deelnemers en mijn fantastische buddy natuurlijk, samen IJsland rondtrekken zonder precies te weten wat de dag zou gaan brengen vond ik heerlijk.

JP

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380 
contact@sfib.nl