De ervaring van Jolijn van Meel - De coachingreis van je leven

De ervaring van Jolijn van Meel

Coachingsreis van je Leven > Arctic editie > De ervaring van Jolijn van Meel

Een jaar geleden stond ik aan het begin van de meest waardevolle reis in mijn leven. Deze reis was niet voor mijn plezier, maar als investering in mezelf. Ik had namelijk last van paniekaanvallen en was helemaal niet zelfverzekerd. Het is eng en moeilijk dit soort dingen te delen. Terwijl het juist makkelijk is om te vertellen als het goed met je gaat, of alleen de mooie dingen van het leven te delen. Tenslotte zie je niet wat in iemand hoofd omgaat. Met deze ervaring wil ik delen dat het oké is als je het soms niet weet of niet lekker in je vel zit en dat het helpt om met vrienden en familie te praten of om hulp te zoeken. 

Vooral op dat tweede rust nog steeds een taboe, maar waarom eigenlijk? Naar mijn mening is de beste investering die je kan doen in jezelf, want als je zelf lekker in je vel zit, kan je er ook voor een ander zijn en sta je veel sterker in je schoenen. Ik zocht die hulp bij de Coachingsreis van je Leven en ik kan zeggen dat dit mijn leven echt veranderd heeft. Hier ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik hoop met dit bericht mensen te helpen die niet om die hulp durven te vragen of bang zijn voor de mening van anderen. Ik kan zeggen dat dit  mij persoonlijk heel veel heeft geholpen en mezelf mentaal veel sterker voel dan ooit. 

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380 
contact@sfib.nl