De ervaring van Minoek Egberink - De coachingreis van je leven

De ervaring van Minoek Egberink

Coachingsreis van je Leven > Arctic editie > De ervaring van Minoek Egberink

De Arctic reis naar Zweden heeft een bijzondere wending gegeven aan mijn leven. In de extreme omstandigheden leer je jezelf pas echt kennen en in de veiligheid van de groep en het bijzijn van zeer bekwame coaches mocht ik kwetsbaar zijn, oude patronen ontrafelen en mijn verlangens inzichtelijk maken. Middenin de natuur was ik in staat om mij uiteindelijk volledig over te geven en daadwerkelijk nieuwe besluiten te nemen. Het is onwaarschijnlijk waardevol om in zo’n (relatief) korte tijd zoveel dichter bij jezelf te komen. Het heeft mijn leven een zuivere richting gegeven en ik heb belangrijke delen van mijzelf, na deze reis, weer in mijn kern kunnen insluiten.

‘De coachingsreis van je leven’ maakt zijn naam absoluut waar en is er een die ik de rest van mijn leven mee neem. De Arctische omstandigheden en natuur ervaren en tegelijkertijd onder professionele begeleiding bij mijzelf naar binnen gaan. Ook daar waar het pijn doet. Wij (jij en ik) zijn het meer dan waard dus als je het mij vraagt is dit een van de mooiste manieren om dat te doen.

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380 
contact@sfib.nl