De ervaring van Miriam - De coachingreis van je leven
Coachingsreis van je Leven > 4x4 editie > De ervaring van Miriam

Ik ben naar de fundamenten van mijn bestaan geweest, naar een plek op aarde met adembenemende landschappen waar de hemel verhalen vertelt met kleuren die dansen in de koude nachtlucht. Mijn reis naar IJsland was meer dan een avontuur; het was een tocht naar het hart van mijn ziel.

Terwijl ik daar stond, in de stilte van de IJslandse wildernis, heb ik het noorderlicht gezien. De groene lichten dansten boven me en het leek alsof de tijd even stilstond. Prachtig was dat.

Deze reis heeft me niet alleen fysiek naar een ongerepte plek op aarde gebracht, maar ook mentaal en emotioneel. Ik heb geleerd om te luisteren naar de stille stem binnenin, die me altijd de weg wijst, maar die ik soms in de drukte van alledag niet hoor. Door deze reis heb ik weer meer richting gekregen in het leven.

IJsland heeft me geleerd dat er schoonheid schuilt in het eenvoudige, dat kracht gevonden kan worden in stilte, en dat elk moment een nieuwe kans is om te kiezen hoe ik mijn leven wil leiden. Ik kwam uit bij mijn bestaansrecht, bij de basis van er mogen zijn met alles dat ik ben en met alles dat ik niet ben. Met dit inzicht keerde ik terug naar huis, klaar om mijn nieuwe verhaal te schrijven….!

Tijdens mijn avontuurlijke reis werd ik begeleid door een team van coaches die niet alleen deskundig waren, maar ook ongelooflijk ondersteunend en motiverend. Ze waren altijd beschikbaar om te helpen, of het nu ging om het navigeren door ruig terrein of het bieden van inzichten en bijstaan in de toch wel vaak intensieve persoonlijke processen. Het coaching programma, de expertise en gewoon hun mens zijn maakten elke dag tot een leerzame ervaring.

De coaches waren eigenlijk ook weer opnieuw deelnemers. Zo voelde dat. Samen hebben we de elementen getrotseerd en de prachtige landschappen van IJsland verkend. Het was een diepgaande ontdekkingstocht naar mijn innerlijke wereld. Het verkennen van Thema’s zoals gevoelens, gedachten, gedrag, je mechanismes en het onderzoeken van levensgebeurtenissen was een waardevolle manier om mijn zelfinzicht te vergroten. Ik zal deze reis blijven herinneren als een mooi avontuur, maar bovenal als een verrijking van mijn leven.

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380 
contact@sfib.nl