De opleiding tot outdoor coach - De coachingreis van je leven

De opleiding tot outdoor coach

Beschrijving

De Opleiding tot Outdoor Coach (OOC) is een prachtige en krachtige wijze om jezelf te bekwamen in de outdoor coaching. Jij kan voor een periode van 1 jaar (of langer) lid worden van ons team om in de praktijk te leren en te ervaren. Onze visie op outdoor coaching gaat over het volledig opgaan in de natuur van jezelf en je omgeving. Outdoor coaching volgens SFiB is de omgeving, de omstandigheden, de coachee(s), jezelf (en je team) en het proces tot één geheel brengen. Gebruik maken van de omgeving en de omstandigheden, leidt tot gespreksvormen, activiteiten en andere werkvormen die optimaal dienend zijn aan het proces en de behoefte van de coachee(s). Alles wat in fysieke c.q. tastbare zin plaatsvindt heeft zijn weerslag op het emotionele, psychische en/of spirituele vlak. Én andersom.

COACHINGSFILOSOFIE

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. We stemmen het ritme van de coaching af op de natuur, de omstandigheden en de behoefte van de groep.

Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

 

 

Beschikbare opleidingen

Maak kennis met ons team aan outdoor coaches

Tijdens je opleiding zul je zeer intensief begeleid worden door een team van ervaren coaches. Onze expertise is niet alleen het gidsen in een outdoor omgeving. Het gaat hierbij vooral om onze kennis en ervaring als gids op een reis die je als mens aan het maken bent op weg naar jezelf.

We zullen jou als persoon zo optimaal mogelijk ondersteunen in het behalen van jouw doelen. We zullen eerlijk naar je zijn, we zullen veel van je vragen (maar je tot niets verplichten). 

Pascal Michel Vos

Pascal is een recht door zee man. Hij zal je dan ook uitnodigen om je helemaal onder te dompelen in de koude. Juist daar waar je de warmte in jezelf kunt ervaren.

Frank van Aalst

Frank is waar nodig direct en draait nooit om zaken heen, altijd met de zichtbare intentie om je verder te helpen.

Maria Harrabi

Maria beschikt over de benodigde kennis, ervaring, toewijding en liefde om jou goed stil te zetten bij alle grenzen die je tegen komt om van daaruit te onderzoeken welke beweging jij kan, wilt en durft te maken.

Heidy Mezenberg

Met een enorme bagage aan levenservaring en kennis van de materie is Heidy de ideale reisgenoot van iedere deelnemer.

Arie van Ingen

Arie zal samen met jou dieper gaan dan dat je voor mogelijk hield. Als je aangeraakt durft te worden daar waar het (nog) gevoelig is, kan je niet dichter bij het vuur komen dan met Arie.

Mario Bakker

Mario is puur, scherp en toegankelijk. Hij coacht vanuit passie en is intrinsiek gedreven om jou mee te nemen naar jouw fundamenten.

Femke Mooij

Het doel van Femke is om jou te helpen om dichter bij jezelf en de/ jouw natuur te komen. Zo kun je groeien en vinden wat je zoekt.

Maak persoonlijk kennis met ons!

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de opleiding of de coaching?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380
opleidingen@sfib.nl

Ervaringen van de opleiding tot outdoor coach

Hopelijk helpen de ervaringen van anderen  jou om een beter beeld te krijgen van de impact van onze opleiding tot outdoor coach.

En kijk vooral ook eens bij alle ervaringen van oud deelnemers van onze coachingsreizen.
Onze missie, visie én belofte is in ieder geval helder: Verandering is altijd mogelijk, punt!

12
jun

De Opleiding tot Outdoor Coach – Een persoonlijk verhaal

Jan-Herm Maarleveld is deelnemer in de Opleiding tot Outdoor Coach en beschrijft zijn persoonlijke verhaal tot dusver
Lees dit verhaal
29
mrt

De ervaring van Martine Timmersmans

Deelneemster aan de opleiding tot outdoor coach (OOC)
Lees dit verhaal