De ervaring van Eelker Bakker - De coachingreis van je leven
Coachingsreis van je Leven > Arctic editie > De ervaring van Eelker Bakker

Voor mij; de innerlijke reis naar bewustzijn van persoonlijke kracht,
en de vervolgstap in persoonlijke leiderschap.

Het is ’s morgens vroeg en ik ben op weg naar Schiphol, opeens komt er een appje binnen; wij zitten in de lounge, zien we je zo? Oeps… het is niet vroeg genoeg, denk ik bij mijzelf… opeens voel ik mij gestrest. En daar is mijn Ego, gelijk vol verwijd en veroordeling… waarom ben ik niet eerder weg gegaan, wat stom van mij en wat zullen ze nu wel niet van mij vinden.

Ik wilde gewoon aan de verwachting/afspraak voldoen, het gevoel van boosheid bekruipt mij al. Is DIT het begin van mijn reis? Op Schiphol aangekomen wordt ik welkom geheten door Heidy, met een lieve glimlach en twee sprankelende ogen; … Hoi… Fijn dat je er bent ! Mijn ego probeert nog krampachtig vast te klampen aan verwijd en boosheid… maar dat vloeit nu van mij af…. Ik voel haar warmte en acceptatie voor mij. Ik ben welkom, wat fijn… DIT! is het begin van mijn reis.

SFiB biedt reizen aan naar verschillende oorden… en tegelijk is de bestemming van elke reis hetzelfde. Het is een uitnodiging om de reis naar binnen te maken. Door middel van praktische tools (dit zijn werkvormen ) wordt je begeleid om een kijkje te nemen in je persoonlijke binnenwereld en de daaruit voortkomende gedragingen.

In deze reis werd ik begeleid door Heidy en een ondersteunend team. Heidy heb ik mogen ervaren als een vrolijk, energieke persoonlijkheid. Gedreven vanuit liefde en zorg voor haar omgeving en alle mensen daar in.
Door haar eigen thema’s te benoemen en daar haar kwetsbaarheid in te delen, creëert ze een open en authentieke omgeving… Een plek waar je jezelf kan laten zien en mag laten zien, met al je kwetsingen en aangeleerde overtuigingen, ze zijn alle deel van je.
En Heidy zorgt voor een veilige en welkomen omgeving, zodat jij er kan en mag zijn, op je eigen manier. Dat is waar Heidy bij mij goed op aansloot.

Wat ik jou (de lezer) wil meegeven in je overweging om een reis met SFiB te maken of de Opleiding tot Outdoor Coach te volgen, is:
Deze reis gaat over jou, en is voor jou. Het zal je leven verrijken en daarmee ook dat van anderen.
De Outdoor coach die mee gaat, zijn alle begaafd met de kwaliteit, om in hun kwetsbaarheid het contact met jou, de deelnemer/coachee aan te gaan.
Hierbij draag ik een warm hart toe aan Heidy, bij haar heb mogen leren om in mijn kwetsbaarheid te kunnen zijn.

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380 
contact@sfib.nl