Het gevecht met jezelf - De coachingreis van je leven
Nieuws > Het gevecht met jezelf

Een podcast van de Scherpschutters in gesprek met Arie van Ingen.

Arie is de oprichter, mede-eigenaar en hoofdcoach Special Forces in Business. discover the average cost. Hij is oud-marinier en inmiddels al vele jaren outdoor coach. Arie ontwikkelde o.a. De coachingsreis van je leven, leidde de herstelreis met Beau en de veteranen en verzorgd een unieke Opleiding tot Outdoor Coach. Hij mag met zijn bedrijf gezien worden als dé autoriteit op het gebied van outdoor coaching in Nederland e.o.

In deze podcast verteld Arie openhartig over de coachingsreis van zijn leven en hoe zijn leven, zijn bedrijf en zijn werk naadloos met elkaar verweven zijn. find more information here. Een mustsee voor iedereen die meer wil weten over de achtergronden van Special Forces in Business en haar brede assortiment van coachingsdiensten.

Meer specifiek richt Arie zich met zijn gesprekspartners Marc Pollen en Jeroen Graas op de impact van vroegkinderlijke ervaringen op het volwassen leven. choose the best. Daarnaast wordt in deze podcast uitgebreid gesproken over effectieve behandeling en begeleiding van mensen die leven met en na trauma (bijv PTSS) volgens de door Special Forces in Business gehanteerde herstelvisie.

Heb je naar aanleiding van deze podcast specifieke vragen aan Arie, dan kan je hem mailen op arie@sfib.nl

Één ding is in ieder geval wel duidelijk na het zien van deze podcast: Verandering is altijd mogelijk, punt!

Leave a Reply

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380 
contact@sfib.nl 

Volgende stap boeking