Keuzehulp - De coachingreis van je leven
Welkom bij dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. Met deze keuzehulp willen wij je helpen om snel te vinden welke van onze diensten wellicht goed aansluiten bij jouw behoefte. Als eerste willen wij graag weten of je interesse in onze coaching hebt voor jezelf (en je partner) of dat je op zoek bent naar coaching voor een team of organisatie.
Ik ben op zoek naar ontwikkeling of herstel en ben bereid om samen met een team van ervaren coaches bij mijzelf naar binnen te gaan in een prachtige en avontuurlijke outdoor setting.
Omdat we een aantal diensten voor speciale doelgroepen hebben, kan je kiezen uit onderstaande mogelijkheden.
De coachingsreis van je leven kan je op meerdere plaatsen op de wereld maken. Omdat de systematiek en proceslijn in alle gevallen nagenoeg gelijk is mag je er dus ook ongeveer hetzelfde van verwachten als het gaat om het resultaat. Inhoudelijk verschillen de reizen wel van elkaar omdat de coachingsvormen aangepast zijn aan de specifieke omgeving en activiteiten. Er is keuze uit een aantal gebieden en kernactiviteiten. Mijn voorkeur gaat dan uit naar:
De wijze van procesbegeleiding bij herstel van trauma is sterk afhankelijk van de leeftijdsfase waarin de gebeurtenis(sen) plaatsvonden. Wij maken een onderscheid tussen twee mogelijkheden. De derde optie is specifiek voor mensen die te maken hebben met een psychische aandoening. Behoor je tot deze laatste groep dan gaan we graag met jou in gesprek om maatwerk advies te geven.