Arie van Ingen - De coachingreis van je leven

Arie van Ingen

Oprichter, eigenaar, hoofdcoach en hoofd opleidingen

Over Arie

Deze oud marinier is als oprichter/eigenaar van Special Forces in Business en als bedenker van nagenoeg alle reizen de nestor van het bedrijf. Als je een coach zoekt die je met alle liefde fileert. Eentje die al je strategieën, mechanismen, patronen en maniertjes feilloos door heeft en ze als sneeuw door de zon laat smelten, dan moet je bij hem zijn. Hij zal samen met jou dieper gaan dan dat je voor mogelijk hield. Als je aangeraakt durft te worden daar waar het (nog) gevoelig is, kan je niet dichter bij het vuur komen dan met Arie.

Onze coachingsfilosofie

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

Heb je vragen aan Arie?

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of wil je meer weten over onze reizen?

Neem dan vrijblijvend contact met Arie op of laat je gegevens achter en dan neemt Arie met alle plezier contact met jou op! 

06-46256547
arie@sfib.nl