Femke Mooij - De coachingreis van je leven

Femke Mooij

Outdoor Coach

Over Femke

Ik had een drukke huisartspraktijk en dito gezin. Terwijl ik overliep van de stress, had ik niet in de gaten dat mijn lichaam niet meer functioneerde. Of ik wilde het niet voelen. Ik ging maar door: werken, sporten, zorgen. Zo lang ik anderen kon helpen, concentreerde ik me ook op anderen. Zo kon ik wegblijven van de pijn en het verdriet wat ik met me meedroeg en waarvan ik niet in de gaten had hoe groot het was.

Tot mijn lichaam stopte…..Pas toen realiseerde ik me dat ik behoefte had aan een (goed) werkend lichaam, het leren herkennen en respecteren van mijn eigen grenzen. Ik wilde opnieuw verbinding maken met mijzelf en met anderen. Ik had behoefte aan visie: wat wilde ik met de rest van mijn leven?

Zo trok ik me terug in de natuur. Hier kon ik makkelijker naar binnen keren. Ik at uit de natuur en sliep in de natuur.  Mijn hoofd werd rustiger en het gepieker nam af.  Ik leerde goed voor mijn lichaam zorgen. Door de verschillende opleidingen en coachingstrajecten leerde ik voelen op een dieper spiritueel niveau.  Ook de oude pijnen durfde ik beetje bij beetje toe te laten. Ik merkte dat ik het kon dragen (meestal). Dat is soms nog steeds niet makkelijk. Hierdoor durfde ik steeds meer de echte Femke te laten zien.

Ik zocht verdieping in een jaartraject Salutogenese voor Zorgprofessionals, cursussen op het gebied van yoga, meditatie, Geweldloze Communcatie, Mindfulness, een leefstijlopleiding voor artsen en een opleiding tot Practitioner Systemisch Werk, kindercoaching en de Outdoor-coachings opleiding van Special Forces in Business.

Door mijn verhaal te vertellen, kwam ik erachter dat er meer mensen in mijn omgeving waren die (bijna) vastgelopen waren. Ik realiseerde me, dat veel mensen baat konden hebben met hetgeen ik had mogen ervaren.

Toen werd mijn missie duidelijk: mensen mee de natuur in nemen, waar zij kunnen ontdekken welke schatten daar nog voor hun verdere leven verborgen liggen. Terug naar de helende kracht van de natuur en terug naar je eigen natuur. Inzicht krijgen in en werken aan de oorzaak van je klachten zodat body, mind en soul weer met elkaar in verbinding komen.

Mijn doel is het om jou te helpen om dichter bij jezelf en de/ jouw natuur te komen. Zo kun je groeien en vinden wat je zoekt. Of nog beter:  zo kun je gaan inzien, dat alles er al is. Je hoeft alleen maar goed te kijken. Dit is wat ik wil doorgeven. Hierdoor ervaar ik zingeving. Dit is waarom ik coach.

Wil je meer weten over mij of heb je een vraag aan mij? Neem dan gerust contact met mij op! 

Onze coachingsfilosofie

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

Heb je vragen aan Femke?

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of wil je meer weten over onze reizen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Femke of laat je gegevens achter en dan neemt Femke met alle plezier contact met jou op! 

06-49747225
femke@sfib.nl

Volgende stap boeking