Frank van Aalst - De coachingreis van je leven

Frank van Aalst

Outdoor coach

Over Frank

In Juni 2021 startte ik met de opleiding tot outdoor coach. Ik had al geruime tijd affiniteit met de buitensport en zocht verdieping in de manier waarop ik het buiten zijn en jezelf in de natuur begeven nog beter kon verbinden met het begeleiden van studenten binnen mijn werk als docent. Ik werkte toen al bijna 15 jaar voor de academie Mens en Maatschappij op het Saxion en had vanuit die wetenschap de gedachte dat ik wel redelijk zicht had op de manier waarop ik werk en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.

De opleiding tot outdoor coach bracht echter een ander beeld dan ik tot dusver had. Zo werd bijvoorbeeld duidelijk wat ik vroeger op school had gemist en wat ik nu op de hogeschool aan het brengen was. Tot op die momenten werkte ik graag alleen en ging door waar anderen stopten. Dat deed ik niet alleen in mij werk maar ook binnen de sport werkte deze principes hard door. Het aangaan van echt sociaal contact deed ik maar met een heel select gezelschap. Hierdoor bleef contact vaak oppervlakkig en bracht het mij weinig.

Het doorlopen van de opleiding tot outdoor coach heeft mij persoonlijk inzicht gegeven dat het juist heel waardevol is om stil te staan bij wat je doet en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Ik heb voor mezelf meer rust gekregen en acceptatie van de persoon die ik ben. Ik begrijp steeds beter dat ik ook een bijdrage kan leveren door niet vooraan te lopen en alles op me te nemen. Daarmee wordt dat gene wat je zegt juist ook veel waardevoller.

Frank is waar nodig direct en draait nooit om zaken heen, altijd met de zichtbare intentie om je verder te helpen.

Wil je meer weten over Frank of heb je een vraag aan hem? Neem dan gerust contact met hem op!

Onze coachingsfilosofie

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

Heb je vragen aan Frank

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of wil je meer weten over onze reizen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Frank of laat je gegevens achter en dan neemt Frank met alle plezier contact met jou op! 

06-24694871
frank@sfib.nl

Op deze reizen gaat Frank mee

Volgende stap boeking