Heidy Mezenberg - De coachingreis van je leven

Heidy Mezenberg

Outdoor coach

Over Heidy

Heidy is lief, zorgzaam en slim. Ze durft zich écht helemaal over te geven aan het proces en zal alles in het teken stellen van jouw persoonlijke groei, heling, herstel en/of zingeving. Deze Brabantse gezelligert weet van wanten en hoewel ze lief oogt, is ze is geen pussy om zonder handschoenen aan te vatten. Met een enorme bagage (levenservaring en kennis van de materie) is Heidy de ideale reisgenoot van iedere deelnemer.

Onze coachingsfilosofie

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

Heb je vragen aan Heidy?

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of wil je meer weten over onze reizen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Heidy of laat je gegevens achter en dan neemt Heidy met alle plezier contact met jou op! 

06-20353025
heidy@sfib.nl

Volgende stap boeking