Maria Harrabi - De coachingreis van je leven

Maria Harrabi

Outdoor coach

Over Maria

Sinds 2017 ben ik verbonden aan SFIB, waar ik als coach prachtige reizen mag maken door verschillende delen van de wereld, zowel fysiek als innerlijk. Van de majestueuze fjorden van Noorwegen tot de betoverende baaien van Vietnam, van de weelderige jungle van Suriname tot de indrukwekkende kusten van Zweden, van de uitgestrekte woestijn van Namibië tot de zacht glooiende heuvels van Italië; elke reis brengt nieuwe ontdekkingen en uitdagingen met zich mee.
Op elke reis word ik geconfronteerd met de keuze tussen angst en liefde, met het laten vallen van mijn eigen maskers en het omarmen van mijn ware zelf.
Reizen van loslaten en overgave, waarbij ik steeds dieper contact maak met anderen en mezelf en waarbij ik de essentie van zingeving en verbinding echt mag ervaren.

Als coach binnen SFIB vervul ik een rol die voor mij niet alleen draait om het overbrengen van kennis, maar om echt samen met jou op ontdekkingsreis te gaan. We delen in de ervaring van groei, zelfontdekking en transformatie, waarbij ik dien als gids en medereiziger op jouw pad, met liefde, gelijkwaardigheid, kwetsbaarheid en toewijding.

Ik werk vanuit een holistisch perspectief, vanuit een uitgangspunt dat alles met elkaar verbonden is en dat energie een centrale rol speelt in ons welzijn en onze groei. In mijn rol als coach streef ik ernaar om dit principe van verbondenheid en welzijn te belichamen.
Ik deel mijn eigen uitdagingen en overwinningen graag, om te laten zien dat het enige wat je nodig hebt om voluit te leven, de bereidheid is om het aan te gaan. Samen, in verbinding, delen we de reis van het leven, met speelsheid, moed en een open hart.

Onze coachingsfilosofie

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

Heb je vragen aan Maria

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of wil je meer weten over deze reis?

Neem dan vrijblijvend contact op met Maria of laat je gegevens achter en dan neemt Maria met alle plezier contact met jou op! 

Op deze reizen gaat Maria mee

De relatiereis van je leven – mei 2024 (Vol)

Beschikbaar 11 mei t/m 18 mei 2024

The last frontier

Beschikbaar 9 t/m 23 oktober 2024

De relatiereis van je leven – mei 2025

Beschikbaar 31 mei t/m 7 juni 2025

Volgende stap boeking