Mario Bakker - De coachingreis van je leven

Mario Bakker

Outdoor Coach

Over Mario

Sinds 2020 ben ik verbonden aan Special Forces in Business als outdoor coach voor persoonlijke ontwikkeling. Sindsdien heb ik vele reizen mogen meemaken en zelfs mogen leiden. Elke reis is uniek en mij even dierbaar. Elke reis is ook voor mezelf een volgende stap in mijn eigen ontwikkeling en herstel. 

Ik coach vanuit passie. Omdat ik elke reis weer zo’n diepe onderlinge verbondenheid voel die mij de energie geeft om door te gaan, mijn eigen grenzen te verleggen. 

Als mens heb ik van jongs af aan diverse tegenslagen gehad. Deze hebben mij gevormd. Of beter gezegd: de manier waarop ik daarmee ben omgegaan, hebben me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Voor een groot deel kan ik daar trots op zijn. Maar ik zie ook hoezeer dit mij kan tegenhouden. Dat ik als het ware het leven van een ander leid, omdat ik mij aanpas. Dat ik mijn eigen gevoel kan uitschakelen, zodat ik niet de onderliggende gevoelens van pijn en verdriet hoef te voelen. Dat ik anderen op afstand kan houden, zodat ik niet gekwetst zal worden. 

Gelukkig kan ik daar steeds vaker iets anders tegenover stellen. Geloof ik oprecht dat ik een ander iets te bieden heb. Ik kies er voor om steeds vaker uit eigen beweging echt in contact te stappen. Ik ben verdraagzamer en opener. Ik sta in contact met mijn gevoelswereld. En van daaruit voel ik me steeds krachtiger. 

Naast outdoor coach heb ik ook zo’n 20 jaar leidinggevende ervaring in corporate organisatie. Vanuit deze achtergrond begeleid ik ook mensen die zijn vastgelopen in hun werk, die zingeving missen of op zoek zijn naar hun passie. 

Wil je meer weten over mij of heb je een vraag aan mij? Neem dan gerust contact met mij op! 

Onze coachingsfilosofie

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

Heb je vragen aan Mario

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of wil je meer weten over onze reizen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Mario of laat je gegevens achter en dan neemt Mario met alle plezier contact met jou op! 

06-19280517
mario@sfib.nl

Volgende stap boeking