Pascal Michel Vos - De coachingreis van je leven

Pascal Michel Vos

Outdoor coach

Over Pascal

Pascal is een recht door zee man. Hij zal je dan ook uitnodigen om je helemaal onder te dompelen in de koude. Juist daar waar je de warmte in jezelf kunt ervaren. Pascal heeft bij de Koninklijke Marine gediend, was lid van een 1% motorclub, maar ook politieman en uitvaartverzorger. Naast Outdoor coach heeft hij een eigen motorzaak die gespecialiseerd is in Harley-Davidson motoren. Tevens is hij ademcoach en verzorgt koude trainingen. (ijsbad-Adem). Hij maakt graag tijd voor je vrij en zal er voor je zijn. Als je een betrouwbare vent aan je zijde zoekt, hoef je niet verder te zoeken.

Onze coachingsfilosofie

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

Heb je vragen aan Pascal

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of wil je meer weten over onze reizen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Pascal of laat je gegevens achter en dan neemt Pascal met alle plezier contact met jou op! 

06-44699358
pascal@sfib.nl

Volgende stap boeking