Persoonlijk herstel met Special Forces in Business - De coachingreis van je leven
Nieuws > Persoonlijk herstel met Special Forces in Business

Het leven is een reis. Eentje die wordt vorm gegeven door op pad te gaan en daarmee zingeving en betekenis van je bestaan te ontdekken.

In de natuur hebben wij alles voorhanden om mensen optimaal te begeleiden in hun herstel

De zoektocht naar identiteit en je hoogste waarde leiden je langs tal van ontdekkingen. Maar ook langs diepe dalen, hoge pieken, droge woestijnen, verkoelende wateren, donkere grotten en zonnige weides. Uitdagende (soms zelfs erbarmelijke) omstandigheden wisselen zich af met rustige tijden en zelfs voorspoed. Maar helaas is niet iedereen op deze reis even fortuinlijk en ontmoeten ze vooral doodlopende paden, hinderlagen, steile afgronden, dorre vlaktes of schier onbedwingbare bergen.

Op deze reis die we het leven noemen hebben helaas veel mensen moeite om zich staande te houden, laat staan te bewegen naar die ontdekking van je ware zelf of hoogste waarde. De impact van kwetsuren die we bij aanvang of gedurende de reis oplopen kunnen maken dat we gehinderd worden om het vermogen te ervaren dat we deze reis (zelfstandig) voort kunnen zetten.

Persoonlijk herstel is een intens persoonlijk, uniek proces van verandering

In het landschap van de psychische kwetsbaarheden en het psychisch lijden zijn er veel plaatsen waar je voor korte of langere tijd kan schuilen. Tal van die plekken beloven je een veilige basis en vaak bieden ze bescherming tegen de stormen die aan de oppervlakte woeden en de pijn die je van binnen kan voelen. Sommige plaatsen voeden je, behandelen je wonden. Machtige druïdes met geneeskrachtige formules trachten je te genezen en niet zelden voorzien ze je van magische spreuken en toverdrankjes (of -pillen) om de innerlijke storm te luwen.

Hoezeer deze plaatsen ook veiligheid en genezing bieden, hoe dienend de spreuken en elixers ook kunnen zijn, ze voorkomen niet dat buiten de reis weer op je wacht. Het leven is immers niet bedoeld om eindeloos te schuilen, continue bezig te zijn met genezing van opgelopen wonden of het tot je nemen van wondermiddelen. Het ligt verscholen in de essentie van het leven dat je vroeg of laat de stoute schoenen weer aantrekt en je rugzak oppakt om de schuilplaats te verlaten. Je pad kiezen, je krachten inzetten, je talenten ontwikkelen, de regie weer ervaren en voelen dat het hoop, betekenis en zin heeft om deze reis te maken. Ongeacht de omgeving en omstandigheden, ongeacht de stormen die van binnen weer opsteken.

Je kan er niets aan doen dat je in herstel zit, tegelijkertijd ben je de enige die er nu wat aan kan doen

Precies dat is waar Special Forces in Business zich op richt bij persoonlijk herstel. Wij bieden niet die schuilplaats, wij trachten je niet te genezen en wij houden je niet van je pad af. In tegendeel; wij nemen je mee naar buiten en gidsen je door het landschap van jouw leven. Hoe chaotisch, beangstigend flooring installation en ontmoedigend dit ook moge zijn. Wij kunnen jou laten ervaren dat jij het in je hebt om persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen, dat jij jouw eigen ontwikkeling vorm kan geven, dat je kunt opkomen voor jezelf, dat je steun kunt ontvangen en geven, dat er hoop, betekenis en zin aan je bestaan te verbinden is.  

Wij leren je dat jezelf kunt dragen en dat jouw rugzak niet af hoeft maar dat je wel anders om kunt gaan met de lasten en hulpmiddelen die erin zitten. Betekenis en zin geven aan deze reis met jouw rugzak gaat vooral over het leren begrijpen waar alles toe dient en hoe ze werken. Maar nog dieper dan dat; wij nemen jou mee naar de fundamenten van je bestaan.

De fundamenten van je bestaan gelden voor iedereen, of je nu in herstel zit of niet

Een mes hoeft niet per se te leiden tot verwonding als je het anders hanteert en een andere snijtechniek gebruikt als voorheen. Een touw hoeft niet altijd tot verwarring, verstrikking of verstikking te leiden als je het bij het juiste eind weet te houden maar ook de juiste verbanden en knopen weet te leggen. Met dezelfde ingrediënten kan je vaak veel verschillende practical tips gerechten bereiden en de smaak daardoor verbeteren. Een hindernis op je pad hoeft niet vermoeiend of ontmoedigend te zijn als je leert dat ze de kans bieden om er even bij stil te staan en je creativiteit en wilskracht te ervaren. Zomaar wat metaforen die wij graag benoemen om de kracht van herstelbegeleiding in een outdoor setting te benadrukken.

De reis door het leven is lang niet altijd makkelijk, plezierig, comfortabel en veilig. Daar weten mensen in herstel alles top-rated cleaning companies van en dus dat hoeven wij ze niet te vertellen. Wat wij ze wel mee kunnen geven is dat ze die reis kunnen maken. Op eigen kracht, met steun indien nodig, en vooral met hoop, betekenis en zin.

Wij zijn Special Forces in Business. Wij zijn dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. Wij gaan door waar anderen stoppen. Onze missie, visie én belofte is..

Wij hebben talloze malen mensen mee naar buiten genomen om bij zichzelf naar binnen te gaan

Ben jij klaar voor zo’n reis? Ga dan naar https://decoachingsreisvanjeleven.nl/persoonlijk-herstel/

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of heb je nog vragen over de reizen of de coaches?

Neem dan gerust contact met ons op of laat simpelweg je gegevens achter en dan nemen we met alle plezier contact met jou op.

085-4867380 
contact@sfib.nl