Persoonlijk herstel - De coachingreis van je leven

Persoonlijk herstel

Wij zijn Special Forces in Business. Wij zijn dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. Wij gaan door waar anderen stoppen. Onze missie, visie én belofte is: Verandering is altijd mogelijk, punt!

Wij richten onze onze diensten op persoonlijke ontwikkeling en herstel. Ten aanzien van dit laatste hebben wij een tweetal zeer krachtige diensten ontwikkeld:

Herstelkracht – Persoonlijk herstel aan de hand van 6 verschillende modules die wij in Nederland verzorgen.

De herstelreis van je leven – Persoonlijk herstel aan de hand van een intensieve outdoor reis van een week in het buitenland in combinatie met een zeer uitgebreid natraject in Nederland.

Om onze hersteldiensten extra krachtig te maken zijn ze ook nog eens precies op elkaar aan te sluiten zodat zowel qua procesbegeleiding als ook qua tijd en kosten het meest optimale resultaat behaald kan worden. Sterker nog; alle bedragen betaald inzake Herstelkracht zullen in mindering worden gebracht van de uitgaven aan de aansluitende Herstelreis. Kortom hét ultieme persoonlijk herstelpakket!

Voor de mensen die alle 6 modules van Herstelkracht én De Herstelreis van je leven (inclusief natraject) willen volgen, hebben we zelfs een extra gunstig pakket samengesteld. Check voor meer info de speciale pakketpagina.

Voor meer informatie over de alle herstel ondersteunende diensten verwijzen wij je graag naar de desbetreffende pagina’s (zie de links in de tekst hierboven of in het menu). Uiteraard kan je ook je vragen mailen naar herstel@sfib.nl 

Persoonlijk herstel is altijd mogelijk, punt!

Team Special Forces in Business