Special Forces in Business - De coachingreis van je leven

Over Special Forces in Business

Special Forces in Business

Dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o.

Deze website is voor een ieder die op zoek is naar coaching op individuele basis in een outdoor setting. Wij hebben ook coachingsdiensten voor teams en organisaties. Deze zijn te vinden via onze B2B website www.sfib.nl 

Wij zijn dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. Wij nemen mensen mee naar buiten zodat ze sneller en beter bij zichzelf naar binnen kunnen. Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. Let wel; vertragen en verstillen zijn ook bewegingen. Vaak de meest moeilijke en misschien ook wel de belangrijkste bewegingen in een veranderproces. 

Wij bieden een heel scala aan coachingsdiensten aan. Zo hebben wij o.a. maar liefst 4 verschillende edities van de coachingsreis van je leven, een relatiereis, The Last Frontier (een reis over grenzen) én een opleiding tot outdoor coach in ons assortiment.

Welke variant je ook kiest, we zullen jou als persoon zo optimaal mogelijk ondersteunen in het behalen van jouw doelen. Daarbij mag je van ons verwachten dat we leven naar onze kernwaarden: Verbondenheid, Kracht & Toewijding. We zullen eerlijk naar je Be Real Info source, we zullen veel van je vragen (maar je tot niets verplichten) en we zullen je vooral de kans geven om de coachingsreis van je leven te maken.

Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een coachingsreis met ons voert je langs prachtige plekken en bijzondere momenten maar veel belangrijker, het voert je ook diep naar jezelf.

Tijdens je reis zul je zeer intensief begeleid worden door een team van ervaren coaches. Onze expertise is niet alleen het gidsen in een outdoor omgeving. Het gaat hierbij vooral om onze kennis en ervaring als gids op een reis die je als mens aan het maken bent op weg naar jezelf.

Jouw ontwikkeling en/of herstel staan hierbij centraal, wij zullen je helpen om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. De enige vraag die eigenlijk rest: Durf jij het aan?

Onze missie, visie én belofte is in ieder geval helder: Verandering is altijd mogelijk, punt!

Ervaringen van deelnemers

Hieronder vind je ervaringen van oud deelnemers. Hopelijk helpt dit  jou om een beter beeld te krijgen van de impact van onze coaching. Onze missie, visie én belofte is in ieder geval helder: Verandering is altijd mogelijk, punt! En deze oud deelnemers tonen dit aan.

Meer vragen?

Kijk gerust rond op onze website, bekijk onze foto’s en films en lees wat wij er allemaal over schrijven. Als je daarna enthousiast bent en vragen wil stellen of gewoon eens vrijblijvend wil sparren over jouw wensen en mogelijkheden; stuur dan een e-mail met je naam en telefoonnummer naar contact@sfib.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Wij zijn uiteraard ook te vinden op facebook. Ga naar www.facebook.com/decoachingsreisvanjeleven en bekijk daar video’s en foto’s die een goede sfeerimpressie van deze reis geven. Likes & shares worden uiteraard zeer gewaardeerd.

Veel kijk en leesplezier en wellicht tot snel !

Namens het hele team

Namasté