De Coachingsreis van je Leven - 4x4 editie IJsland november - De coachingreis van je leven

De Coachingsreis van je Leven – 4×4 editie IJsland november

0
Prijs
Voor€3.750
Prijs
Voor€3.750
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
15 november 2024
10 Daagse reis
 • 10 Daagse reis
 • Boeken én betalen vóór 01-01-2024
* Vul alle velden in voor uw verder gaat.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

29094

Waarom bij ons boeken?

 • Krachtige coaching
 • Prachtige natuur
 • Onvergetelijke avonturen
 • Duurzame resultaten
 • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

10 dagen | IJsland (4x4 tour)
Beschikbaar 15 november t/m 24 november 2024
Amsterdam
Reykjavik
Min leeftijd 18
Max personen 16
In het kort

Voor mensen die graag bezig zijn met hun persoonlijke groei én wel houden van een heftig avontuur, heeft Special Forces in Business een echte buitenkans in magisch IJsland!

 • Wanneer: Van vrijdag 15 november 2024 t/m zondag 24 november 2024
 • Wie: Voor iedereen die zichzelf persoonlijk wilt ontwikkelen, op zoek is naar verandering en daarvoor zichzelf  beter wilt leren kennen
 • Wat: Met terreinwagens nemen je graag mee naar onvoorstelbare plekken. Zo rauw, ruig en onherbergzaam dat je niet voor mogelijk hield dat je er zou komen. Ook de plekken in jezelf waar de kansen op échte persoonlijke ontwikkeling verscholen liggen. 

Beschrijving van de 4x4 editie IJsland

Een tour met terreinwagens over magisch IJsland, het land van vuur en ijs. We bewegen mee met de natuur en de weersomstandigheden en gaan op zoek naar de meest onvoorstelbare plekken. We slapen in tipi’s of (berg)hutten, maar het liefst gewoon buiten onder de sterren. Er is daardoor grote kans op het aanschouwen van het Noorderlicht. Verder we gaan sowieso ook genieten van veel highlights op IJsland zoals gletsjers, hotsprings, watervallen en geisers. Afsluitend hebben we een gezellige avond in het fantastische Reykjavik.

Onze coachingsfilosofie

Onze coaching vind plaats in de natuur; dat is onze natuur en in die omgeving zetten wij jou in beweging. We wisselen de coaching af met verplaatsingen over IJsland. We stemmen het ritme af op de omstandigheden en de behoefte van de groep.

Om je een goed beeld te geven van wat je mag verwachten als je met ons op reis gaat, hebben we een 10-delige vlogserie gemaakt over wat wij noemen: De fundamenten van je bestaan. Tijdens deze vlogserie laten wij je zien met welke onderwerpen (thema’s) we tijdens onze coaching aan de slag gaan, waarom wij dat op deze manier doen en waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

Bekijk onze vlogserie op onze site, op YouTube of op Spotify!

Maak kennis met de coaches tijdens deze reis

Tijdens je reis zul je zeer intensief begeleid worden door een team van ervaren coaches. Onze expertise is niet alleen het gidsen in een outdoor omgeving. Het gaat hierbij vooral om onze kennis en ervaring als gids op een reis die je als mens aan het maken bent op weg naar jezelf.

We zullen jou als persoon zo optimaal mogelijk ondersteunen in het behalen van jouw doelen. We zullen eerlijk naar je zijn, we zullen veel van je vragen (maar je tot niets verplichten) en we zullen je vooral de kans geven om de coachingsreis van je leven te maken.

Het team voor deze reis bestaat uit Mario en Femke. Maak gerust verder kennis met de coaches door op hun foto te klikken. Het team wordt nog verder uitgebreid en zodra meer coaches bekend zijn, zullen deze worden toegevoegd. 

Mario Bakker

Mario is puur, scherp en toegankelijk. Hij coacht vanuit passie en is intrinsiek gedreven om jou mee te nemen naar jouw fundamenten.

Femke Mooij

Het doel van Femke is om jou te helpen om dichter bij jezelf en de/ jouw natuur te komen. Zo kun je groeien en vinden wat je zoekt.

Heb je vragen aan ons?

Vind je het prettig om eerst eens persoonlijk kennis te maken? Of wil je meer weten over deze reis?

Neem dan vrijblijvend contact op met Mario of laat je gegevens achter en dan neemt Mario met alle plezier contact met jou op! 

06-19280517
mario@sfib.nl

Praktische informatie
 • De reissom is inclusief vliegtickets (Schiphol – Reykjavik), overnachtingen, eten & drinken, lokaal transport, gebruikmaking outdoor materialen en uiteraard het gehele bijbehorende pakket aan coachingsdiensten
 • De reissom is exclusief de uitgaven die je zelf doet op de afsluitende avond in Reykjavik
 • Het totale coachingspakket bestaat uit een intake en een deelnemersbijeenkomst voorafgaand aan de reis, de 10-daagse reis naar IJsland zelf en een evaluatiegesprek
 • Voorafgaand aan de reis ontvang je de inpaklijst, met alles wat je mee moet nemen naar IJsland en ook welke materialen je van ons kan gebruiken. Onze coaches staan voor je klaar om jou van persoonlijk advies te voorzien
 • De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar
 • Het bezit van een geldig B-rijbewijs is in ieder geval verplicht om te mogen rijden, niet per se voor deelname aan de reis
Ervaringen

Hieronder vind je een selectie van ervaringen van oud deelnemers. Hopelijk helpt dit  jou om een beter beeld te krijgen van de impact van onze coachingsreis van je leven. Onze missie, visie én belofte is in ieder geval helder: Verandering is altijd mogelijk, punt! En deze oud deelnemers tonen dit aan.

Lees hier alle ervaringen

 • Het voelt zo goed om te kunnen geloven in een toekomst en dat je van waarde ben. Want uiteindelijk is dit toch wel het belangrijkste wat bij mij ontbrak: zelfvertrouwen. Het team van SFIB gaf mij vertrouwen in mezelf op het moment dat ik het totaal zelf niet had. Dit heeft mij zeker de stap laten zetten om deze reis te maken.

  Nu een jaar later ben ik nog steeds met mijn persoonlijke reis bezig. Maar van in mijn ogen een zinloos perspectief is dit omgedraaid naar een hoopvol perspectief.

  Rianne Verhoeve
  4×4 editie IJsland april 2023
 • Mooie inspirerende reis, mooie inspirerende omgeving, mooie lieve mensen

  Hen vd M
  4×4 editie IJsland november 2023
 • En weet je… het helpt. Door er over te lezen, erbij stil te staan en gewoon mijn gedachten op te schrijven… Het helpt me uit dat gevoel van medelijden/minderwaardigheid te komen. Het mag er zijn van mezelf, het hoefde niet weg. Ik voel me rustiger nu, geen paniek, ontspannen.

  Cindy
  Cindy Claessens
  4×4 editie IJsland november 2023
 • Het was een diepgaande ontdekkingstocht naar mijn innerlijke wereld. Het verkennen van thema’s als gevoelens, gedachten, gedrag, je mechanismes en het onderzoeken van levensgebeurtenissen was een waardevolle manier om mijn zelfinzicht te vergroten. Ik zal deze reis blijven herinneren als een mooi avontuur, maar bovenal als een verrijking van mijn leven.

  Miriam
  4×4 editie IJsland augustus 2023
 • De persoonlijke verhalen van de coaches raakten mij en maakten dat diep weggestopte herinneringen weer in mijn bewustzijn kwamen. Dit was soms confronterend, maar altijd veilig en liefdevol. Met de coaches, de prettige groep deelnemers en mijn fantastische buddy natuurlijk, samen IJsland rondtrekken zonder precies te weten wat de dag zou gaan brengen vond ik heerlijk.

  JP

  JP
  4x4 editie IJsland april 2023
 • SfiB Iceland 2024,
  avontuurlijk, uitdagend, grensverleggend, inspirerend….maar bovenal waaaaanzinnig.
  Zowel de reis naar de binnenlanden van IJsland als de reis naar je eigen binnenwereld , iets om nooit te vergeten.
  Met dank aan boer Biet, de deelnemers (matties) en de coaches, mijn respect en dank is groot
  who is next………if you dare …?

  Hans Opstals
  4×4 editie IJsland april 2024
Sfeerimpressies
4 x 4 editie IJsland

Beelden zeggen meer dan een duizend woorden. Dus ben je op zoek naar meer beeld en geluid van onze reizen? Bekijk dan onderstaande sfeerimpressies en bezoek ons Youtube kanaal voor nog meer adembenemende video’s. 

Gerelateerde reizen

6 bezoekers bekijken deze reis!