De coachingsreis van je leven – 4×4 editie

0
Prijs
Voor€3.495
Prijs
Voor€3.495
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
16 november 2023
* Vul alle velden in voor uw verder gaat.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

25058

Waarom bij ons boeken?

  • Krachtige coaching
  • Prachtige natuur
  • Onvergetelijke avonturen
  • Duurzame resultaten
  • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

10 dagen | IJsland (4x4 tour)
Beschikbaar van april t/m november
Amsterdam
Reykjavik
Min leeftijd 18
Max personen 16
Beschrijving

Voor mensen die graag bezig zijn met hun persoonlijke groei én wel houden van een heftig avontuur heeft Special Forces in Business echte een buitenkans!

Denk hierbij aan de andere coachingsreizen zoals je die wellicht al van ons kent kent maar dan:

– In een ruiger en nog meer verlaten gebied. De locatie is namelijk IJSLAND
– Grote kans op extreme weersomstandigheden. Niet voor koukleumen en mensen die bang zijn om nat te worden (of juist wel :-)
– Minder lopen, meer rijden (ook in slecht terrein dus misschien ook meer graven, duwen en tot je navel in de blubber staan :-)
– Genieten van veel highlights op IJsland zoals gletsjers, hotsprings, watervallen, geijsers en eindeloze vlaktes, verlaten stranden en venijnige bergen/vulkanen.
– Grote kans op het aanschouwen van het Noorderlicht, temeer we ook echt buiten slapen.
– Afsluitende (feest)avond in het bizar gezellige Reykjavik 

Schema van deze prachtige en krachtige coachingsreis:

Dag 1
De vlucht van Amsterdam naar Reykjavik om daar de 4×4 op te halen en gereed te maken voor de trip. We slapen de eerste nacht ook al gelijk outdoor.

Dag 2 t/m 9
Een 4×4 rit over magisch IJsland. Deze meerdaagse route voert langs talloze highlights zoals gletsjers, geijsers, vulkanen, watervallen, heetwaterbronnen en andere bijzondere plekjes. De hele route leent zich uitermate goed voor alle verschillende coachingsonderdelen (gesprekken en activiteiten). Tijdens deze reis zullen we uiteraard terreinrijden maar ook diverse hikes maken. Op de laatste avond gaan we naar Reykjavik om daar ’s avonds het bruisende nachtleven in te gaan. Dit is echter facultatief en op eigen kosten. Als je in alle rust de laatste nacht wilt bijkomen van deze intense reis, hebben wij uiteraard een uitstekende locatie voor je geregeld.

Dag 10
Na een ontbijtje en transport naar de luchthaven checken we in en vliegen we in de ochtend terug naar Amsterdam waar je ’s middags aankomt.

Wat je verder moet weten ?
Ter voorbereiding op de reis houden wij graag een intakegesprek met je, krijg je een online vragenlijst, stellen we desgewenst een coachingsplan met je op, houden we vlak voor vertrek een deelnemersbijeenkomst en volgt er na afloop een evaluatiegesprek. Uiteraard zijn vluchten, de huur van terreinauto’s en het eten & drinken tijdens de outdoor coachingsreis inbegrepen.

Let wel: het bezit van een geldig B-rijbewijs is in ieder geval verplicht om te mogen rijden, niet per se voor deelname aan de reis.

In overleg zijn er voor complete groepen alternatieve reisdata (eventueel met afwijkende duur) mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via team@sfib.nl

Kaart

Beelden
9 bezoekers bekijken deze reis!