De coachingsreis van je leven – Arctic editie

0
Prijs
Voor€3.675
Prijs
Voor€3.675
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
12 december 2020
* Vul alle velden in voor uw verder gaat.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

3239

Waarom bij ons boeken?

  • Krachtige coaching
  • Prachtige natuur
  • Onvergetelijke avonturen
  • Duurzame resultaten
  • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

8 dagen | Hardangervidda - Noorwegen
Beschikbaar van nov t/m apr
Amsterdam
Oslo
Min leeftijd 18
Max personen 16
Beschrijving

Deze coachingsreis is met grote afstand de coolste coachingsreis van Special Forces in Business.

Hardangervidda is een hoogvlakte in Noorwegen waar de temperaturen makkelijk onder de -20 graden Celsius komen. We hebben zelf al temperaturen dik onder de -30 graden Celsius meegemaakt tijdens ons verblijf op deze prachtige hoogvlakte. Veel cooler dan dit gaat het dus niet worden.. :-)

Een coachingsreis met coaches die gewend zijn om in deze barre omstandigheden te werken, verplaatsen, overnachten. Kortom; overleven én ook nog optimaal kunnen functioneren, dat vergt wel wat van je. Maar het goede nieuws is; dit is te leren!

Deze coachingsreis van je leven is bijzonder geschikt voor mensen die het uiterste van zichzelf willen leren vragen. Een (veer)krachtige geest kan overleven in alle omstandigheden en als jij je gedachten en je lichaam de baas wordt, zal je merken dat je tot zeer bijzondere prestaties in staat bent. Daarnaast is het gelijk een hele goede manier om in contact te komen met je essentie. Veel masker, rollen, maniertjes en andere ‘opsmuk’ zullen namelijk smelten als sneeuw voor de zon. Krijg je het toch nog ergens warm van.. :-)

Deze reis is alleen geschikt voor mensen die zeker weten dat ze het een week lang behoorlijk koud zullen hebben en dan niet naar huis vluchten. Mensen met lef en ambitie..

Natuurlijk hebben we een prachtige houten cabin voor warmte, droogte en vooral veiligheid midden op de hoogvlakte tot onze beschikking. Maar hou er maar rekening mee dat outdoor coaches nu eenmaal het liefste buiten zijn, want daar kom je het snelste en het beste bij jezelf naar binnen.

De reissom is inclusief vliegtickets, overnachtingen, eten & drinken, lokaal transport, gebruikmaking outdoor materialen en uiteraard het gehele bijbehorende pakket aan coachingsdiensten (w.o. ook een uitvoerige intakeprocedure, deelnemersbijeenkomst en evaluatie na afloop van de reis).

Meer weten? Mail naar info@decoachingsreisvanjeleven.nl 

Verandering is altijd mogelijk, punt!

Kaart

Beelden
9 bezoekers bekijken deze reis!