De coachingsreis van je leven – Jungle editie

0
Prijs
Voor€3.995
Prijs
Voor€3.995
Reis is nu niet beschikbaar.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

5265

Waarom bij ons boeken?

 • Krachtige coaching
 • Prachtige natuur
 • Onvergetelijke avonturen
 • Duurzame resultaten
 • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

11 dagen | Kabalebo - Suriname
Beschikbaar Momenteel niet beschikbaar ivm corona-maatregelen
Amsterdam
Paramaribo
Min leeftijd 18
Max personen 16
Beschrijving

Let op: Vanwege de corona maatregelen is deze editie van de coachingsreis van je leven momenteel niet te boeken. Zodra wij weer zicht hebben op toegang tot Suriname zullen wij deze reis weer aanbieden.

Team Special Forces in Business

Special Forces in Business staat bekend als dé outdoor coaching specialist die telkens prachtige natuur, uitdagende omstandigheden en krachtige coaching combineert in de coachingsreis van je leven. Naast de andere 3 edities (hiken door een Noors fjord, crosscountry skiën op een Noorse hoogvlakte en het 4×4 avontuur op IJsland) was het tijd dat we ook de warmte opzoeken.

We kiezen voor de jungle omdat het een ontzettend uitdagende omgeving is om te leren over leven. Ga er maar aan staan; tropische temperaturen, hoge luchtvochtigheid, dichte begroeiing, beestjes, bagage en dan ook nog eens een week lang bij jezelf naar binnen. We beloven je dat het een hele uitdaging zal zijn. De jungle in Suriname is prachtig met zijn enorme diversiteit aan flora en fauna. We komen van alles tegen en niet in de laatste plaats onszelf. Een ideale plek dus voor een onvergetelijke, prachtige en waardevolle coachingsreis.

Het thema voor deze reis is: 10.000 jaar terug in je eigen evolutie. Tijdens de eerste deelnemersbijeenkomst zullen wij je uitgebreid meenemen in het ontwerp en doel van deze reis maar we beloven je dat het een ongekende ervaring gaat zijn met verstrekkende gevolgen. Deze reis heeft impact!

Wat moet je weten?

Ter voorbereiding op de reis komen we als groep al een tweetal keer samen. De eerste keer zullen we alle praktische zaken rondom het verblijven en verplaatsen in de jungle doornemen. De tweede keer gaan we oefenen met het maken van jungle onderkomens en andere survivaltechnieken (die 2e keer is een tweedaagse en dus met een overnachting). In principe kan iedereen die gezond van lijf en leden is deze expeditie aan. Wel is het aan te raden om je goed voor te bereiden door regelmatig te gaan wandelen met een rugzak zodat je klaar bent om ditzelfde te doen bij tropische temperaturen, hoge luchtvochtigheid en in bergachtig terrein (dat maakt het namelijk allemaal wel een stuk zwaarder). 

Wat krijg je van ons?

 • Uitgebreid persoonlijk intakegesprek voorafgaand aan de reis
 • Online assessment voorafgaand aan de reis
 • Persoonlijk coachingsplan dat geldt als startdocument voor de reis
 • Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de reis
 • Materialen zoals rugzak, slaap- en kookgerei
 • Persoonlijk evaluatiegesprek enkele weken na de reis
 • Beeldverslag met foto & videomateriaal van jouw reis

Wat regel je zelf?

 • Kleding en schoeisel (je ontvangt een inpaklijst waarop ons kleding en schoeisel advies staat)
 • Outdoor materialen zoals zakmes, headlight en camelbag (staan eveneens op inpaklijst)
 • Eventuele inentingen (zie de deze website voor meer info). Let op: ingeënt zijn tegen gele koorst is verplicht! In het gebied heerst geen malaria en je hebt dus geen malariaprofylaxe nodig.
 • Een paspoort dat nog ten minste 6 maanden geldig is na aankomst in Suriname is vereist
 • Een toeristenkaart (bij aankomst op de luchthaven aan te schaffen voor € 30,-)

Programma

Voorbereiding dag 1

Kennismaking met de andere deelnemers en het team van Special Forces in Business dat de reis zal gaan begeleiden. We nemen deze dag de praktische zaken rondom het verblijven en verplaatsen in de jungle door.

Voorbereiding dag 2 & 3

Tijdens deze tweedaagse gaan we uitgebreid oefenen met het maken van jungle onderkomens en andere survivaltechnieken.

Reisdag 1    `

Vlucht Amsterdam – Paramaribo. Daar aangekomen slapen we in een hotel.

Reisdag 2

Verplaatsingen per vliegtuig naar Kabalebo. Daar aangekomen checken we in bij het jungle resort, lunchen en maken we daarna een korte eerste wandeling door de jungle. Na het avondeten volgt nog een korte presentatie over het jungleresort en bereiden we ons voor op de week in de jungle. We slapen in een kamer op het jungleresort.

Reisdag 3 t/m 8

Verplaatsingen en overnachtingen in de jungle. De coaching is verweven met het programma en vind simultaan plaats. We beginnen uiteraard rustig aan om goed te landen in de coaching en te acclimatiseren in het gebied. We verplaatsen ons te voet en daar waar nodig per boot (korjaal) of kayak. We eten en drinken van hetgeen de natuur ons biedt, aangevuld met rantsoenen. We slapen in zelfgemaakte onderkomens waarbij we beschikken over materialen zoals hangmatten, tarps en klamboes.

Reisdag 9   

Verplaatsing per vliegtuig van Kabalebo naar Paramaribo een ontspannen dag en feestavond ter afsluiting. We overnachten in een hotel.

Reisdag 10

Lokaal transport naar de internationale luchthaven van Paramaribo. Vroeg in de avond vliegen we met een nachtvlucht weer terug naar Nederland.

Reisdag 11 

’s Morgens vroeg landen we op Schiphol, eindigt deze reis en begin je aan de reis door de rest van je leven.

 

All-in prijsplan

In de reissom is alles inbegrepen (voorbereidingen, vluchten, lokale transporten, eten & drinken tijdens het verblijf in Suriname, gebruikmaking materialen en alle toegangskaarten/vergunningen). *Lunch en diner op dag 10 te Paramaribo zijn niet inbegrepen als ook eventuele uitgaven aan stappen en souvenirs niet.

 

Fysieke gesteldheid

Deelnemers dienen goed ter been te zijn en zullen er rekening mee moeten houden dat het terrein  en de omstandigheden soms pittig kunnen zijn. Het is zeker niet nodig om over een uitmuntende conditie te beschikken maar aandoeningen aan luchtweg of hart dienen bekend gesteld te worden waarna in overleg bepaald kan worden of deze een belemmering vormen. De coaches beschikken allen over voldoende kracht en conditie om deelnemers te ondersteunen en samen zullen we deze tocht volbrengen. Indien je last hebt van chronische aandoeningen, bepaalde ziektes of gebruik maakt van medicijnen willen wij dat op voorhand weten. Onze coaches en begeleiders beschikken over een gedegen basis medische kennis (w.o. EHBO en reanimatie) en zullen je zo goed mogelijk adviseren en begeleiden. Bij twijfel over de mogelijkheid van deelname is het verstandig om contact met ons op te nemen en nadien je eigen huisarts te raadplegen. 

 

Veiligheid & aansprakelijkheid

Deelname aan deze reis geschiedt geheel op eigen risico en je zult dus een zorgverzekering moeten hebben en tevens adviseren wij een reis- en annuleringsverzekering met werelddekking. Uiteraard is Special Forces in Business verantwoordelijk voor het geven van de juiste instructies, het inzetten van gekwalificeerd personeel en het leveren van geschikt materiaal. Als je vragen hebt over bovenstaande voorwaarden kan je contact met ons opnemen via info@decoachingsreisvanjeleven.nl 

Neem bovenstaande voorwaarden wel goed door om zeker te zijn dat je op de hoogte bent van alles.

Kaart

Beelden
6 bezoekers bekijken deze reis!