De relatiereis van je leven

0
Prijs
Voor€2.750
Prijs
Voor€2.750
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
5 september 2020
* Vul alle velden in voor uw verder gaat.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

2455

Waarom bij ons boeken?

  • Krachtige coaching
  • Prachtige natuur
  • Onvergetelijke avonturen
  • Duurzame resultaten
  • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

8 dagen | Le Marche - Italië
Beschikbaar september
Amsterdam
Pescara of Ancona
Min leeftijd 18
Max personen 8
Beschrijving

De relatiereis van je leven, een coachingsreis voor stellen.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden en je hoeft als stel geen crisis te hebben om je relatie te verdiepen.

Deze reis is voor ieder stel dat de behoefte voelt om samen op zoek te gaan naar een optimale verbinding in vele lagen. De beide coaches; Evi & Arie – beiden ook coach in Kern Krachtig Samen – zijn zelf een stel en weten als geen ander hoe ingewikkeld het samen leven soms kan zijn. Prachtige en liefdevolle momenten laten zich afwisselen door spanning, pijn en verdriet. In een relatie nemen wij onszelf mee maar wie is dat dan? Wie ben jij zelf en hoe verhoudt jij je tot de ander? Hoe creëer je samen synergie met behoud van jezelf?

Fundamentele thema’s als hechting, basisbehoeften, minderwaardigheid, karakterstructuren en ook de 5 talen van de liefde komen in deze reis aan bod. Net als jouw energie, je systeem en jouw strategieën, mechanismen, patronen en rollen. Allemaal spelen ze mee in het samenzijn met de ander. Ook geven we aandacht aan thema’s als intimiteit en seksualiteit. De bespreekbaarheid hiervan opent wegen naar nieuwe bestemmingen en met deze reis zul je zeker jouw relatie op een nieuw spoor brengen. In lagen die jullie nog niet hebben ervaren en richting bestemmingen waarvan je slechts kon dromen. 

Een volle week met je partner, aandacht voor jezelf, de ander en elkaar. Dit alles onder begeleiding van 2 zeer ervaren coaches die zelf als stel ook de nodige uitdagingen aan gingen (en overigens nog steeds aan gaan). Je overnacht samen met je partner in een tipi op een prachtig landgoed en de omgeving van de Italiaanse Marken (Le Marche – zie kaart) zal ongetwijfeld een mooie bijdrage leveren aan jullie proces.

In de reissom zijn de volle week coaching alsmede alle overnachtingen, transporten, dranken en maaltijden ter plaatse inbegrepen. Ook zijn een uitgebreide intake en een tweetal nazorgsesies inbegrepen. Het vervoer naar en van de locatie is op eigen gelegenheid en niet inbegrepen. Hiervoor zijn goedkope (Ryan Air vanaf o.a. Weeze) vluchten naar Ancona en Pascara beschikbaar maar wij kunnen een autorit met zijn tweeën door de Alpen en eventueel over de Dolomiten van harte aanbevelen. Er zal na afloop in ieder geval genoeg te bespreken zijn en samen op reis blijven is sowieso een centraal thema in deze reis :-)

Wil je meer weten over deze bijzondere coachingsreis voor stellen? Neem dan contact met ons op via info@decoachingsreisvanjeleven.nl

Kijk onder de kaart voor foto’s met een impressie van het landgoed, de tipi en de omgeving.

Kaart

Beelden
6 bezoekers bekijken deze reis!