Groei! – Het outdoor kamp van je leven

0
Prijs
Voor€1.650
Prijs
Voor€1.650
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
28 december 2021
* Vul alle velden in voor uw verder gaat.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

13601

Waarom bij ons boeken?

  • Krachtige coaching
  • Prachtige natuur
  • Onvergetelijke avonturen
  • Duurzame resultaten
  • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

10 dagen | Hoga Kusten Zweden
Beschikbaar Kerstvakantie 2021-2022
Amsterdam
Hoga Kusten Zweden
Min leeftijd 16
Max personen 16
Beschrijving

Na het succes en plezier van de 3 zomeredities in 2021 zetten we Groei! door en komt er in de kerstvakantie een speciale Groei! wintereditie:

Outdoor coaching voor onze toekomst

Voor jongeren (16 – 21 jaar) die een kerstvakantie vol avontuur, natuur, verbinding, diepgang, plezier en vrijheid willen.

Special Forces in Business biedt outdoor jongerenvakanties aan in het prachtige Zweden. Onze outdoor coaches nemen de jongeren mee op een onvergetelijk 10-daags avontuur. We gaan o.a. hiken, cross-country skiën, bushcraften en uiteraard kamperen in de vrije natuur. Maar we gaan ook gesprekken voeren, oefeningen doen en ruimte creëren voor innerlijke beweging. Uiteraard staan wij uitgebreid stil bij de jaarwisseling en vieren wij oud en nieuw met elkaar. Ook dat is Groei!

Al meer dan 10 jaar coachen wij volwassenen en brengen ze weer in contact met hun kindsdelen. Het is nu tijd om de boel ook om te draaien en jongeren op weg te helpen naar hun volwassenheid. Vandaar ook de naam: Groei! Het outdoor kamp van je leven

Thema’s zoals hechting en basisbehoeften zullen gebruikt worden om de jonge deelnemers voeding te geven hoe om te gaan met hun dagelijkse bestaan en toekomst.

Wij krijgen momenteel veel vragen omtrent het bijstaan van jongeren ten aanzien van druk (vanuit de thuissituatie, school en hun sociale omgeving), vermoeidheidsklachten, eenzaamheid en zinloosheid. Jongeren worstelen met de opgelegde vrijheidsbeperkingen en missen de fysieke sociale interactie. Ze hebben moeite met studiekeuze en het vinden van structuur in zichzelf, zeker nu deze buiten hen weggevallen is. Daarnaast is er veel verveling doordat de normale uitlaatkleppen zoals sporten, stappen, festivals, hangen en shoppen verdwenen zijn.

Na alle positieve reacties en ervaringen van de afgelopen 3 zomeredities (juli/aug 2021) hebben wij besloten dat wij onze ervaring als outdoor coaches komende kerstvakantie ook voor jongeren gaan inzetten. Juist die groep in de samenleving die er het meeste recht op heeft en het ‘t meest nodig heeft om zich weer vrij te voelen.

De jeugd heeft de toekomst en die belofte kunnen ze deze winter in vrijheid met elkaar en met ons vorm gaan geven.

Voor meer informatie mail naar team@sfib.nl 

Wij zijn Special Forces in Business. Wij zijn dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. Wij gaan door waar anderen stoppen. Onze missie, visie én belofte is:

Verandering is altijd mogelijk, punt!

 

Noot: Naast de reeds vastgelegde data bestaat de mogelijkheid voor het houden van een maatwerk editie voor een team of organisatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hiertoe.

 

COVID-19

Natuurlijk hebben corona en de maatregelen daaromtrent ook invloed op onze reizen. Wij hebben echter in 2020 én in 2021 al vele reizen mogen verzorgen, daarbij telkens gebruikmakend van de mogelijkheden die er zijn om veilig en vertrouwd te reizen. Wij zijn goed op de hoogte van alle (lokale) maatregelen, staan in nauw contact met diverse (overheids)instanties en kunnen dan ook in alle eerlijkheid deze reis aanbieden en stellen dat wij goed voorbereid op reis gaan. Zo is over alles goed nagedacht en verzorgen wij graag een zo compleet mogelijke reis. Denk hierbij aan eventuele testen, reisverklaringen, verzekeringen en (medische) voorzieningen ter plaatse. Als je vragen hieromtrent hebt kan je deze sturen naar team@sfib.nl, dan nemen wij graag contact met je op om alles door te spreken. Het is heel simpel: Outdoor coaching is altijd mogelijk, punt! :-)

De Hoga Kusten ligt in Midden-Zweden aan de Botnische Golf . Voor meer informatie over de weersvoorspellingen de komende tijd in die regio, klik op de navolgende link: Weer Online

Kaart
Beelden
7 bezoekers bekijken deze reis!