De coachingsreis van je leven – Hike editie Noorwegen

0
Prijs
Voor€2.995
Prijs
Voor€2.995
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Reis is nu niet beschikbaar.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

5936

Waarom bij ons boeken?

  • Krachtige coaching
  • Prachtige natuur
  • Onvergetelijke avonturen
  • Duurzame resultaten
  • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

8 dagen | Lysefjord Noorwegen
Beschikbaar ivm corona-maatregelen in Noorwegen tijdelijk niet beschikbaar
Amsterdam
Stavanger
Min leeftijd 18
Max personen 16
Beschrijving

Let op: Vanwege de corona maatregelen in Noorwegen is deze editie van de coachingsreis van je leven momenteel wel te boeken maar het kan zijn dat vanwege die maatregelen deze reis uiteindelijk toch niet door kan gaan. Je hebt dan de mogelijkheid om je boeking met € 200,- omboekkorting om te zetten naar een andere reis of om je reservering te annuleren en dan krijg je alle reeds betaalde gelden retour.

Je kan overigens ook kiezen voor de coachingsreis van je leven in het Zweedse Skuleskogen National Park. Daar bieden wij eveneens de hike editie van deze prachtige en krachtige outdoor coachingsreis aan. Deze reis zal van 2 t/m 10 oktober plaatsvinden. Zie deze reis elders op onze website.

Team Special Forces in Business

De hike editie is de klassieker van al onze coachingsreizen en met hele goede redenen: Het is de allereerste coachingsreis in ons aanbod en we hebben hier dus ook veruit de meeste ervaring mee opgedaan. Vele mensen hebben deze reis al gemaakt en hebben ervaren dat het de coachingsreis van hun leven was. Deze reis heeft dan ook al talloze prachtige succesverhalen, recensies en landelijke publicaties opgeleverd.

De hike editie in het Noorse Lysefjord is tevens de bron van alle andere reizen in ons assortiment. Zo zijn de andere edities van de coachingsreis van je leven op dezelfde proceslijn gebouwd en vinden de herstelreis van je leven en de rouwreis van je leven in hetzelfde gebied plaats. 

Het concept is eigenlijk verbazingwekkend simpel: 7 dagen lang met een rugzak op je rug hiken door een van de mooiste fjorden ter wereld. Hoe dieper je het fjord in gaat, des te dichter kom je bij jezelf. De prachtige natuur en krachtige coaching komen samen en hoewel je af en toe diep zult moeten gaan, zal je prachtige hoogtepunten beleven. We nemen je mee naar buiten omdat je daar het beste bij jezelf naar binnen kunt gaan. Je bent immers op pad met dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o.

Met de hike editie maak je met recht de coachingsreis van je leven!

Weer in de regio (Weer Online)

Het weer wordt beïnvloed door de warme golfstroom en is daarom erg mild  

Kaart
Beelden
Please choose the maps you want to display.
6 bezoekers bekijken deze reis!