De coachingsreis van je leven – Hike & kayak editie

0
Prijs
Voor€2.995
Prijs
Voor€2.995
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Reis is nu niet beschikbaar.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

12231

Waarom bij ons boeken?

  • Krachtige coaching
  • Prachtige natuur
  • Onvergetelijke avonturen
  • Duurzame resultaten
  • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

9 dagen | Hoga Kusten Zweden
Beschikbaar van mei t/m okt
Amsterdam
Stockholm- Zweden
Min leeftijd 18
Max personen 16
Beschrijving

De hike editie is de klassieker van al onze coachingsreizen en met hele goede redenen: Het is de allereerste coachingsreis in ons aanbod en we hebben hier dus ook veruit de meeste ervaring mee opgedaan. Vele mensen hebben deze reis al gemaakt en hebben ervaren dat het de coachingsreis van hun leven was. Deze reis heeft dan ook al talloze prachtige succesverhalen, recensies en landelijke publicaties opgeleverd.

Als we dan naar Zweden gaan en in die prachtige natuur lopen en uitkijken over de eindeloze meren, rivieren en prachtige kustlijn dan krijgen we ook wel zin om in de kayak te stappen en een mooie tocht over het water te maken. En dus combineren we het beste van 2 werelden in 1 van de mooiste natuurgebieden van Zweden: De Hoga Kusten!

Deze editie van de coachingsreis van je leven start met een hike van een aantal dagen door een prachtig gebied om vervolgens op een punt aan te komen waar je in de kayak stapt en vervolgens daarmee nog een tocht van een aantal dagen te maken. 

Het concept is eigenlijk verbazingwekkend simpel: een volle week lang bewegen door een werkelijk prachtig Zweeds Nationaal Park. De prachtige natuur en krachtige coaching komen samen en hoewel je af en toe diep zult moeten gaan, zal je prachtige hoogtepunten en onvergetelijke avonturen beleven. We nemen je mee naar buiten omdat je daar het beste bij jezelf naar binnen kunt gaan. Je bent immers op pad met dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o.

De coachingsreis van je leven is een reis naar de fundamenten van je bestaan. De ontdekking en exploratie van jouw wereld van het denken, voelen en handelen en hoe je daar duurzame en significante verandering in kan bewerkstelligen.

Met deze hike-kayak editie maak je met recht de coachingsreis van je leven en zal je onze missie, visie én belofte ervaren: Verandering is altijd mogelijk, punt!

 

COVID-19

Voor de reis naar Zweden en terug is er momenteel geen QR code, herstelbewijs en/of test & reisverklaring nodig. Zweden heet jou van harte welkom!

Natuurlijk hebben corona en de maatregelen daaromtrent ook invloed op onze reizen. Wij hebben echter in 2020 én in 2021 al vele reizen mogen verzorgen, daarbij telkens gebruikmakend van de mogelijkheden die er zijn om veilig en vertrouwd te reizen. Wij zijn goed op de hoogte van alle (lokale) maatregelen, staan in nauw contact met diverse (overheids)instanties en kunnen dan ook in alle eerlijkheid deze reis aanbieden en stellen dat wij goed voorbereid op reis gaan. Zo is over alles goed nagedacht en verzorgen wij graag een zo compleet mogelijke reis. Denk hierbij aan eventuele testen, reisverklaringen, verzekeringen en (medische) voorzieningen ter plaatse. Als je vragen hieromtrent hebt kan je deze sturen naar team@sfib.nl, dan nemen wij graag contact met je op om alles door te spreken. Het is heel simpel: Outdoor coaching is altijd mogelijk, punt! :-)

De Hoga Kusten ligt in Midden-Zweden aan de Botnische Golf . Voor meer informatie over de weersvoorspellingen de komende tijd in die regio, klik op de navolgende link: Weer Online

Kaart
Beelden
5 bezoekers bekijken deze reis!