Kairos

0
Prijs
Voor€8.950
Prijs
Voor€8.950
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

14412

Waarom bij ons boeken?

 • Krachtige coaching
 • Prachtige natuur
 • Onvergetelijke avonturen
 • Duurzame resultaten
 • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

9 dagen | Zwitserland
Beschikbaar 2024
Min leeftijd 18
Max personen 8
Beschrijving

Kairos

Hét event van het jaar voor mensen die reeds tot grote hoogtes zijn geklommen en nu de onmetelijke diepte in zichzelf willen ervaren. Een speciale reis van Special Forces in Business voor de top van zowel de private als de publieke sector.

De term Kairos komt uit het Grieks. Waar Chronos staat voor continuïteit, betekent Kairos juist een tijdelijke onderbreking daarvan. Tijdens dat interval vergeten we als het ware de kloktijd en komen we in een andere tijdervaring terecht, die onverwachte inzichten voor ons in petto heeft. In de Griekse mythologie is Kairos de personificatie van de gelegenheid, het juiste moment, om iets voor elkaar te krijgen.
 
Anno 2024 is Kairos een reis vol vragen waar we stil bij blijven staan. Juist omdat we het antwoord het minst belangrijk vinden. We onderzoeken de vraag an sich en hoe we ons daartoe verhouden. Daardoor zullen we ervaren dat in een bepaalde zin de vraag zelf het antwoord is.
 
Het gaat hier om een een uniek samenwerkingsverband. De reis zal namelijk gefaciliteerd worden door 3 hele bijzondere mensen. Ieder met zijn eigen invalshoek, expertise en inbreng.
 
Een ridder, een filosoof en een gids nemen je mee in de wereld van:

·        Identiteit- en zingevingsvraagstukken
·        Chaostheorie & complexiteitsdenken
·        Waarheid, waarde(n), perceptie, fenomenologie en nihilisme
·        Dialectische verhoudingen (these, antithese en synthese)
·        Deconstructie op weg naar een constructief leven
·        Strategische beeld- en besluitvorming
·        Ethos, pathos & logos (de kunst van welsprekendheid)
 
Gun jezelf een week de tijd om stil te staan bij de vragen die er écht toe doen. We gaan; filosoferen, debatteren, coachen, ervaringsleren, actief bewegen, genieten van de natuur en uiteraard goed voor de inwendige mens zorgen.
 
Heb jij al veel coaching, trainingen, workshops, opleidingen en andersoortige vormen van (persoonlijke én professionele) ontwikkeling gedaan? Dan is dit juist iets voor jou!
 
Kairos is 7 dagen inspiratie, verbinding en (levens)wijsheid op een luxe privé locatie in de Alpen met aansluitend nog de mogelijkheid om 2 dagen op locatie te verblijven. Het is overigens ook mogelijk om je partner vanaf zaterdagochtend 16 september op locatie te ontvangen en het weekend mee te laten genieten van deze unieke plek. Met 1 van de meest beroemde kuuroorden ter wereld om de hoek, een fantastische golfbaan nabij en midden in een prachtige alpensetting zeker een aanrader.
 
Je gastheren zijn:

Gijs Tuinman – Ridder Militaire Willemsorde, Luitenant-Kolonel bij de Koninklijke Landmacht (Korps Commandotroepen) en momenteel werkende aan zijn promotie als Researcher PHD Warstrategy (studierichting: Complexity in war) via de Universiteit van Leiden en de Nederlandse Defensie Academie.
 
Marc De Kesel – Professor mystiek en moderniteit, als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Radboud Universiteit en auteur van diverse publicaties in o.a. mystiek, filosofie en psychoanalyse.
 
Arie van Ingen – Ondernemer en (outdoor)coach met als specifieke expertise het verbinden van mensen met zichzelf en de wereld om hen heen. Hij zal fungeren als de gids tijdens deze reis.
 
Waaruit bestaat het pakket?

Bij Kairos moet je denken aan:

 • Voorafgaand aan de reis is er een kennismakingdiner op een unieke locatie in Nederland. Uiteraard met de mogelijkheid om na afloop te overnachten op een privé kamer.
 • Verblijf te Zwitserland in een prachtig afgehuurd (dus dedicated) hotel met fenomenaal uitzicht op dal en bergen in de buurt van Bad Ragaz.
 • Er is een Nederlandse chef-kok mee die alle maaltijden en tussendoortjes verzorgd. Met specifieke dieetwensen en eventuele allergieën zal dus rekening gehouden worden. Ook voor een eventueel aansluitende partner de laatste 2 dagen.
 • Iedere deelnemer heeft een eigen tweepersoonskamer met badkamer. De eventueel aansluitende partner de laatste 2 dagen is dan ook zonder meerkosten.
 • Het hele programma is vooral gericht op een ontmoeting met de natuur en jezelf in een exclusieve en besloten setting.
 • Het programma op locatie te Zwitserland duurt 7 dagen. De mogelijkheid om het verblijf op locatie het aansluitende weekend te verlengen is dus wel inbegrepen in de prijs maar optioneel en naar eigen smaak vorm te geven. Uiteraard blijven de chef-kok en de gastheren tot het einde om iedereen bij te staan in het afsluitende weekend.
 • Wij hebben ervoor gekozen om iedere deelnemer maximale flexibiliteit en optimaal comfort te bieden. Daarom kan men zelf bepalen hoe en wanneer men in- en uitreist. Wij verzorgen graag maatwerk exclusief lokaal vervoer van en naar luchthaven of treinstation indien gewenst. Ook voor een eventueel aansluitende partner gedurende het weekend.

Contact

Wij zijn Special Forces in Business. Wij zijn dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. Wij gaan door waar anderen stoppen. Onze missie, visie én belofte is:

Verandering is altijd mogelijk, punt!

Heb jij interesse in deelname in 2024? Stuur je belangstelling naar kairos@sfib.nl en dan informeren wij je over de details van deze unieke ervaring op het allerhoogste niveau.

Kaart
Beelden
9 bezoekers bekijken deze reis!