De coachingsreis van je leven – Kayak Editie

0
Prijs
Voor€2.995
Prijs
Voor€2.995
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Reis is nu niet beschikbaar.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

13331

Waarom bij ons boeken?

  • Krachtige coaching
  • Prachtige natuur
  • Onvergetelijke avonturen
  • Duurzame resultaten
  • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

10 dagen | Hoga Kusten Zweden
Beschikbaar van mei t/m okt
Amsterdam
Stockholm- Zweden
Min leeftijd 18
Max personen 16
Beschrijving

De Zweedse Höga Kusten kent een prachtige natuur met een uniek (door de laatste IJstijd vormgegeven) landschap met eindeloze meren, machtige rivieren en prachtige kustlijn met heel veel schitterende en vaak onbewoonde eilanden. Dat nodigt zeker uit om in de kayak te stappen en een mooie tocht over het water naar de fundamenten van je bestaan (zie onze vlogserie elders op deze website) te maken.

Het concept is eigenlijk verbazingwekkend simpel: een volle week lang bewegen, vertragen en verstillen in een werkelijk prachtig Zweeds landschap. De prachtige natuur en krachtige coaching komen samen en hoewel je af en toe diep zult moeten gaan, zal je prachtige hoogtepunten en onvergetelijke avonturen beleven. We nemen je mee naar buiten omdat je daar het beste bij jezelf naar binnen kunt gaan. Je bent immers op pad met dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o.

De coachingsreis van je leven is een reis naar de fundamenten van je bestaan. De ontdekking en exploratie van jouw wereld van het denken, voelen en handelen en hoe je daar duurzame en significante verandering in kan bewerkstelligen.

Met deze kayak editie maak je met recht de coachingsreis van je leven en zal je onze missie, visie én belofte ervaren: Verandering is altijd mogelijk, punt!

De Hoga Kusten ligt in Midden-Zweden aan de Botnische Golf . Voor meer informatie over de weersvoorspellingen de komende tijd in die regio, klik op de navolgende link: Weer Online

Kaart
Beelden
8 bezoekers bekijken deze reis!