The Last Frontier

0
Prijs
Voor€3.950
Prijs
Voor€3.950
Boek formulier
Verzoek formulier
Naam*
E-mailadres*
Jouw vraag*
*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
6 december 2023
14-daagse reis
 • 14-daagse reis
 • 14-daagse reis met vroegboekkorting (tot 01-06-2023)
* Vul alle velden in voor uw verder gaat.

Volgende stap boeking

Bewaar op de wenslijst

Toevoegen op de wenslijst vereist een account.

15853

Waarom bij ons boeken?

 • Krachtige coaching
 • Prachtige natuur
 • Onvergetelijke avonturen
 • Duurzame resultaten
 • Verandering is altijd mogelijk, punt!

Een vraag?

Bel of mail ons met uw vraag.

085-4867380

reserveringen@sfib.nl

14 dagen | Namibië
Beschikbaar december 2023
Min leeftijd 18
Max personen 10
Beschrijving

The Last Frontier

Een reis over grenzen..

Wie kiest voor deze reis, kiest ervoor om al het bekende los te laten en een intens, intiem en onvergetelijk avontuur aan te gaan. Als wij bedoelen: een reis over grenzen, dan bedoelen wij ook écht dat het over grenzen zal gaan. Grenzen waarvan je dacht dat ze ervoor waren om jou te dienen maar waarvan je zult leren dat ze je eigenlijk weg hielden van hetgeen je diep van binnen het allerliefste wilt.

“Wij beschermen ons tegen datgene wat we ten diepste verlangen.” Een uitspraak van Arie, 1 van de coaches van deze reis, waarmee hij wil aangeven dat we in ons leven ons steeds verder ontwikkelen en aanpassen op basis van de ervaringen die wij in het leven opdoen. Dit begint al op hele jonge leeftijd (zelfs prenataal) en maakt dat wij levensboodschappen aannemen, strategieën ontwikkelen en van daaruit vast komen te zitten aan onze mechanismen, patronen en overtuigingen. Daar waar wij het over onze grenzen hebben in ons dagelijks bestaan, beseffen we veel te weinig dat deze grenzen er vooral zijn om ons te beschermen en dat deze poging tot beschermen voorkomt uit het referentiekader van vroeger. Oude pijn, oud verdriet en oud gemis zijn enerzijds ervaringen waarvan we geleerd hebben en in dit leren zit verpakt dat we het in de toekomst willen voorkomen. We ontwikkelen de angst voor herhaling en willen de oude gevoelens niet meer opnieuw ervaren. Daar is het tekenbord van onze grenzen ontstaan. Maar wat nu als je daarmee jezelf weg houdt van het contact, de hechting, de intimiteit en de seksualiteit die wij allen ten diepste verlangen? En wat nou als die grenzen je niet alleen beschermen maar ook je in jezelf opsluiten? Dan is het wellicht tijd om over grenzen te gaan. Op zoek naar de bron van leven. Net zoals je in een woestijn naar de oase kunt verlangen, zo zullen wij je in contact brengen met je behoefte tot leven. Jouw levensenergie is namelijk verbonden aan datgene waar jij het meest kwetsbaar bent. Datgene wat je al die tijd zo goed en zo kwaad als het ging, probeerde te beschermen.

Samen met 2 zeer ervaren coaches die deze dynamieken zelf maar al te goed kennen en die ook van daaruit de route naar zingeving en levensenergie kennen mag jij deze reis maken in alle rust, eenvoud, geborgenheid en liefde. Grenzen zijn er namelijk niet om te doorbreken maar om ze te ervaren en verlaten. Op weg naar wat jou het allermeeste dient..
 
The Last Frontier is 12 dagen dwars door een ongelofelijk grote woestijn in het prachtige Namibië. Uiteraard hebben we ook tijd nodig om er te komen en weer terug te reizen. Al met al zal het dus een 14-daagse reis zijn. Na aankomst in Windhoek halen we de terreinauto’s met kampeerspullen op en duiken we gelijk het ruige binnenland van Namibië in. Op zoek naar jouw oase, jouw levensbron.
 
Je coaches zijn:

Arie van Ingen – Ondernemer en (outdoor)coach met als specifieke expertise het verbinden van mensen met zichzelf en de wereld om hen heen. Hij zal tijdens deze reis fungeren als gids in zowel de fysieke omgeving als het psychisch-emotionele landschap in jezelf.

Evi van Ingen-Henderikx – coach met als specifieke expertise de bespreekbaarheid van thema’s die veelal omgeven zijn met taboe’s. Zij zal je stil zetten bij alle grenzen die je tegen komt om van daaruit te onderzoeken welke beweging jij kan, wilt en durft te maken.
 
Waaruit bestaat het pakket?

Het navolgende is inbegrepen:

 • Voorafgaand aan de reis een uitgebreide intake met beide coaches.
 • Een deelnemersbijeenkomst zodat je alle andere deelnemers zult ontmoeten voor vertrek.
 • Alle vluchten, huurauto’s, kampeerartikelen, eten, drinken en toegang tot te bezoeken locaties.
 • Evaluatie en nazorgtraject na afloop van de reis.

Deelname aan The Last Frontier kost € 3.950,- ex 21% BTW p.p.
Indien je boekt vóór 1 juni a.s. krijg je € 500,- vroegboekkorting.

Deze reis is ook te boeken voor stellen, deze betalen dan € 7.500,- ex 21% BTW. Indien zij boeken vóór 1 juni a.s. krijgen zij ook in totaal € 500,- vroegboekkorting.

Contact

Wij zijn Special Forces in Business. Wij zijn dé outdoor coaching specialist van Nederland e.o. Wij gaan door waar anderen stoppen. Onze missie, visie én belofte is:

Verandering is altijd mogelijk, punt!

Heb jij interesse in deelname van 6 t/m 19 december a.s.? Stuur je belangstelling naar office@sfib.nl en dan informeren wij je over de details van deze unieke reis over grenzen.

Kaart
Beelden
8 bezoekers bekijken deze reis!